Anpassningsutvecklare till växande bolag i Göteborg!

Anpassningsutvecklare till växande bolag i Göteborg!

Är du en nyexaminerad utvecklare som är redo för att jobba med växande företag inom utveckling och anpassning? Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som anpassningsutvecklare kommer du framförallt att utveckla företagets grundprodukt mot företagets kunder. Du kommer att integrera produkten mot kundernas system.

Detta kan exempel vara att produkten ska synkas mot kundens befintliga system, därefter kunna visa data som avgör hur effektiv deras maskiner faktiskt procentuellt är från en skala 0-100.

Om du är uppfinningsrik och bra på att upptäcka defekter och störningar i produkten, är det ett plus!

Din profil

I rollen som anpassningsutvecklare ser vi att du har stor nyfikenhet för problemlösning och gillar att sätta kunderna i fokus. Utöver det ser vi att du är en person med en öppen och ärlig attityd som drivs av att ständigt leverera hög kvalité.

Skallkrav:
- Grundläggande kunskaper i Python

Meriterande:
  • Utbildning inom IT/Systemvetenskap
  • Arbetslivserfarenhet från produktionsmiljö
  • Arbetslivserfrarenhet från kundorienterad miljö
  • Kunskaper inom grafisk programmering
Villkor

Arbetstider: 08.00-17.00
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Start: Omgående

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett Göteborgsbaserat mjukvaruföretag med en egenutvecklad produkt, som används av tillverkande företag som fokuserar på hög produktionseffektivitet och ökad lönsamhet. Förutom programvaran erbjuds tjänster för att hjälpa kunder att uppnå den fulla potentialen av programvaran. Det handlar ofta om coaching tjänster på olika sätt för att mogna i sitt förbättringsarbete.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.