Ambitiös Nätverkstekniker sökes!

Ambitiös Nätverkstekniker sökes!

Vill du få chansen att påbörja din karriär hos ett företag som ger dig möjlighet att växa och fördjupa dina kunskaper inom nätverksteknik? Trivs du i en social miljö där kund alltid är i fokus och brinner för att hjälpa andra? Sök tjänsten som Nätverkstekniker idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi letar nu efter dig som inte är ute efter en vanlig vardag! I din roll som Nätverkstekniker kommer dina dagar att variera beroende på vilka ärenden du ska hantera och vilka kunder du ska arbeta med. Du kommer inledningsvis få en mentor som ser till att du har de verktyg och kunskaper som krävs för att hjälpa kund på bästa sätt, men ditt eget driv och din vilja att lösa problem är avgörande.

Som Nätverkstekniker hos vår kund kommer du att hjälpa både stora och mindre företag med problem inom bland annat felsökning, installation och design gällande t.ex. brandväggar, LAN/WLAN/WAN, DHCP och DNS. En del projekt och arbetsuppgifter kan du utföra in-house men i vissa fall kommer du att åka ut till kund för att utföra arbetet på plats. Oavsett din tidigare erfarenhet kommer du att backas upp av erfarna kollegor som ser till att du får den hjälp du behöver för att både utvecklas och lösa uppgiften.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort och brinnande intresse för teknik och vill fortsätta utvecklas inom nätverk. För att lyckas i rollen tror vi att du trivs med självständigt arbete i en social miljö där kundens bästa alltid är ditt fokus. Du är en driven person som vill lära dig mer och klassar dig själv som en problemlösare. Utöver det vi tidigare nämnt ser vi också att du har en utbildning riktad mot nätverksteknik alternativt erfarenhet av att tidigare ha arbetat med nätverksteknik. Det är också viktigt att du talar och skriver flytande svenska och engelska samt har B-körkort.

Skallkrav
  • Utbildning med nätverksinriktning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Utbildat dig på Cisco Academy
  • Cisco certifiering (t.ex. CCNA/CCNP)
Villkor

Start: omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper deras kunder med IT-infrastruktur, säkerhet och molnlösningar. De erbjuder hjälp inom 1st line-, 2nd line-, och 3rd linesupport och arbetar primärt med Cisco Systems men även Palo Alto Networks.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.