Ambitiös Maskinoperatör

Ambitiös Maskinoperatör

Har du gått industriprogrammet och vill arbeta i en mekanisk verkstad? Är du dessutom självgående och tidseffektiv? Då är detta arbetet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är relativt enkelt och man håller till i verkstaden/produktionen. De är 8 personer i varje skift och man arbetar med karusellsvarvning, exempelvis skär och fixar stålringar som används i ett Pariserhjul. Maskinerna som används är moderna och digitala vilket underlättar. Arbetsledaren delar ut ett protokoll som du följer och bockar av när arbetet är slutfört. Du kommer förmodligen att köra truck på din arbetsplats

Din profil

Skallkrav:
  • Förståelig svenska med vilja att utveckla språket
  • Läst industriprogrammet på gymnasiet eller på en yh-utbildning
Meriterande:
  • Mätning (mikrometer)
  • Körkort B
  • Truckkort
  • Grundutbildning i Tunga lyft
  • Erfarenhet från en mekanisk verkstad
Personliga egenskaper och beteenden:
  • Ambitiös och självgående
  • Tidseffektiv och strukturerad
  • Tävlingsmänniska
För att passa in i rollen som maskinoperatör behöver du ha läst industriprogrammet på gymnasiet alternativt en yh-utbildning. Det är meriterande om du är duktig på mätning eftersom produkterna de tillverkar måste vara exakta. Körkort och truckkort är också meriterande, har du inte truckkort sedan innan får du förmodligen den utbildningen på plats. Det är även meriterande om du har gått grundutbildningen i tunga lyft samt om du sedan tidigare har erfarenhet från en mekanisk verkstad.
Som person ser vi att du är ambitiös och självgående. Du är en tävlingsmänniska som vill göra ditt arbete tidseffektivt och strukturerat.

Villkor

Start: Omgående
Villkor: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Skiftarbete: 6-14 varannan vecka och varannan vecka 14-23, de veckor du arbetar det sena skiftet är du ledig på fredagen
Lön: Efter överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Anna Sloberg
Telefon 072-214 05 74
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget du kommer att arbeta för grundades 1904 och har sedan starten legat i täten som specialist på underhåll och reparationer inom industri och shipping. De arbetar med olika stålprodukter och tillverkar maskiner som dem tar med ut till kund för att använda för reparation av diverse produkter, exempelvis Pariserhjulsringar mellan 1m till 3,5m i diameter (stålringarna). De har produktion i samma byggnad som kontoret finns och har över 100 års erfarenhet av tekniska innovationer och praktiskt genomförande inom områdena on-site repair, volymtillverkning, mekaniska installationer och underhåll världen över.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.