Administratör till expansivt bolag

Administratör till expansivt bolag

Är du en driven och nyfiken administratör som är sugen på en ny utmaning?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer din främsta uppgift vara att avlasta 4 chefer med varierade uppgifter inom administration. Du kommer att hjälpa till att ta fram avtal och också stämma av med samarbetspartners att allting stämmer. Du kommer att arbeta med både underkonsultavtal och kundavtal samt vara med och ta fram underlag för offerter och sköta den löpande administrationen.

Om företaget

Vår kund är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden som arbetar brett med konstruktion och teknik inom flera områden. De arbetar med hela ledet i ett projekt - från idé till konstruktion, testning, utveckling och genomförande. Av den anledningen finns det en variation av kompetenser och personer på företaget som är drivande i de olika projekten och uppdragen.

Vår kund är måna om att de anställda trivs och att allas kompetenser används på bäst möjliga sätt. Här finns rum för att komma med idéer, visa framfötterna och utvecklas.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle

Din profil
Skallkrav
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana
Vi söker dig som är strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt, du skapar lätt en överblick om vad som behöver göras och tar själv initiativet. Du bör vara social och kommunikativ som person som ser det som helt naturligt att ge bästa tänkbara servicen.

Arbetet förutsätter att du är driven och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du trivs med att vara självgående och har lätt för att anpassa dig. Du har lätt för att uttrycka dig i tar och skrift och är tydlig i din kommunikation. Här har du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik och det är viktigt att du trivs i en föränderlig vardag.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara uthyrd via oss som konsult.

Villkor

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Tider: 8-17

Omfattning: 6 månader med chans till förlängning

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.