Account Manager till Framtiden AB

Account Manager till Framtiden AB

Är du som bäst när det gäller att skapa långsiktiga kundrelationer? Vill du även hjälpa företag att växa med rätt kompetens? Då är det här tjänsten för dig!

Framtiden AB är idag ett av Sveriges snabbast växande företag inom rekrytering- och bemanningsbranschen. Med ett stort engagemang, en enorm sammanhållning och inspirerande kollegor har vi kommit till det vi är idag - och resan har knappt börjat.

Vill du vara med på resan? Ansök då redan idag!

Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds en spännande och utmanande roll där du ansvarar för hela försäljningsprocessen - från prospektering till uppföljning ute hos dina kunder. Du ansvarar för att bygga upp din egen kundstock och att bygga långsiktiga kundrelationer, där det i början är stort fokus på nykundsbearbetning.
Du arbetar i mindre team tillsammans med Framtidens Personalansvariga med syfte att hjälpa företag att rekrytera Unga Talanger. Vi är ett företag med högt i tak där du har nära relation med både kollegor och med din chef.

Som säljare hos oss på Framtiden kommer du bland annat att jobba med:
  • Prospektering
  • Mötesbokning
  • Kundmöten
  • Uppföljning och kundvård
Din profil

Som medarbetare på Framtiden läggs största vikt på dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker har förmågan att utveckla goda kundrelationer och trivs med att arbeta i ett högt tempo med tydliga mål. Du har en vilja att utvecklas och är därmed mottaglig för feedback och trivs i en roll där du få ta eget ansvar och egna initiativ. Du är även lösningsorienterad, har ett positivt synsätt och brinner för att göra affärer.

Känner du igen dig i våra ledord Glädje, Enkelhet och Kör är det dig vi letar efter!

Krav
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Körkort B
  • God datorvana
Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i en snabbväxande arbetsmiljö

Villkor

Start: Januari
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning
Placering: Gårda, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare på Framtiden ska det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås och utveckla varandra. För att kicka igång dagen på bästa sätt så äter vi, varje morgon, frukost tillsammans på kontoret. Varje år åker vi på konvent, träningsläger och målresor, allt för att lära känna varandra och utbyta erfarenheter.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi flexibla arbetstider och möjlighet till flexibel arbetsplats. För att uppmuntra till träning så har vi även ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en del av ett företag i ständig tillväxt med en stark organisationskultur som präglas av Glädje, Enkelhet och Kör har du hittat rätt. Trots höga ambitionsnivåer och en vilja att göra karriär har vi en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt.

För mer information om Framtiden och våra olika roller: www.framtiden.com

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som kan titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!