2nd line support/arbetsledare till marknadsledande bolag!

2nd line support/arbetsledare till marknadsledande bolag!

Brinner du för IT, är en framåtdriven problemlösare och vill arbeta mot supportverksamhet? Vill du även att det skall finnas goda utvecklingsmöjligheter inom företaget? Här är jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som IT-support hos vår kund i Göteborg kommer du att arbeta med en form av 2nd line support. Majoriteten av de inkommande ärenden går redan via kundens egen IT-avdelning, men vid allvarligare fel går processen vidare till dig och dina supportkollegor. Ni fortsätter felsökningen och hjälps åt för att finna lösningen på problemet. Du kommer huvudsakligen att arbeta med felsökning på distans i loggfiler, men en stor del av jobbet kommer också innebära administration och dokumentation. Under den inledande perioden kommer du att genomgå utbildningar för att komma in i bolagets produkter samt att du kommer att tilldelas en mentor. När du kommit in i arbetet kommer du att få fler administrativa och koordinerade arbetsuppgifter, tanken är att du ska fungera som arbetsledare.

Är du en person som gillar att alltid lära dig nya saker? Då kommer du att trivas i denna roll! Här är du också med och underlättar för människors vardag samt är med på en resa inom både den digitaliserade världen samt dagens växande konsumtion.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Prioritera och lösa ärenden via ärendeportalen
  • Gå igenom loggfiler samt felsöka
  • Skriftlig dokumentation samt skriva manualer till kund
  • Svara på inkommande samtal
  • Vara problemlösaren som hjälper till att effektivisera för kunden!
Här får du arbeta i en stimulerande och omväxlande roll i en organisation som befinner sig i ständig utveckling. Hos vår kund råder ett öppet klimat, korta beslutsvägar och möjlighet att påverka både ditt arbete och din utveckling.

Din profil

Som person är du social, har lätt för att skapa relationer och gillar problemlösning. Du skall vara en nyfiken person som alltid vill leverera hög kvalité, du räds inte för nya problem utan ser det som en chans att lära dig mera. Vi önskar att du är en prestigelös person som har ett intresse för ledarskap. Du har lätt för att samarbeta med andra och föredrar en öppen miljö med högt i tak.

Då företaget har både svenska och internationella kunder behöver du kunna kommunicera väl på både svenska och engelska. Vi vill att du skall se en utvecklingsmöjlighet i dig själv och på sikt arbeta mot att utvecklas inom företaget. Om du gillar att kombinera kommunikation med ditt teknikintresse är detta tjänsten för dig!

Vi söker dig som stämmer in på följande kriterier:
  • YH- eller högskoleutbildning inom Data/IT, exempelvis systemvetenskap
  • Grundläggande kunskaper i SQL och Java
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Vi ser det som meriterande men inget krav om du har erfarenhet från service, ledande roller eller support.

Villkor

Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Start: Omgående
Mer info
Kontaktperson Fanny Reinhardt Kånge
Telefon 0723-261232
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett marknadsledande produktbolag inom IT. Koncernen har cirka 650 medarbetare i Norden och Europa. Här erbjuds du att få arbeta med en spännande och helt ledande produkt i en internationell miljö, här är ingen dag den andra lik!

I hjärtat av kontoret finns ett aktivitetsrum! där kan du spela pingis, jobba från en skön fåtölj eller umgås med kollegorna när det är dags för en AW. Mer information om bolaget ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.