Är du en fena på C#? Just nu söker vi C#-utvecklare.

Är du en fena på C#? Just nu söker vi C#-utvecklare.

Vill du arbeta på ett växande företag som jobbar med att leverera IT-lösningar för produktion, automation och logistik? Ansök redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som C#utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med utveckling och framtagning av IT-lösningar. De arbetar främst mot stora företag som verkar inom produktion och distribution och du behövs för att effektivisera och förenkla flödet hos kund i olika led. Du kommer att få arbeta både i team och ensam och för dig som nyanställd finns det goda upplärningsmöjligheter.

Mycket av tiden spenderas på kontoret. Kundmöten sker, oftast online och ibland vid uppstart eller uppföljning av projekt gentemot en samarbetspartner åker teamet (som består av utvecklare och testare) ut tillsammans till kund för uppdatering.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och programmering. Som person ser vi helst att du är driven och positiv. Vi lägger stor vikt vid att du är nyfiken och öppen för att lära dig nya saker.

Skallkrav:
  • Kunskaper inom C# (från utbildning eller självlärd)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Javascript, .Net, HTML, SQL-sevrar, Angular, NTT Framework
  • Körkort
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: kontorstider (möjlighet till flex finns)
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Bergendahl
Telefon 0763078167
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund startade sin verksamhet år 2001 av ett mindre antal medarbetare. Dessa hade en gemensam målsättning och affärsidé: att leverera kvalificerade och kostnadseffektiva IT-lösningar för produktion, automation och logistik till företag med höga krav på kvalitet och effektivitet.
I takt med att uppdragen och kunderna blivit fler har företaget vuxit och dom är idag 26 medarbetare.
Verksamheten består av framtagning av kompletta IT-system, genomförande av utredningsprojekt, projektledning samt support och förvaltning. De tillhandahåller avancerade konsulttjänster inom dessa områden för att effektivisera vissa delar i tex, ett företags produktion.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.