Är du Framtidens nya Account Manager?

Är du Framtidens nya Account Manager?

Är du Framtidens nya Account Manager?

Har du ett stort intresse av att driva affärer från start till mål? Är du målmedveten, ansvarstagande och trygg i dig själv? Om du dessutom älskar att nå och överträffa dina egna uppsatta mål i arbetet varje dag kan vi vara platsen för dig!

Arbetsbeskrivning:

Att arbeta som Account Manager hos oss på Framtiden innebär först och främst att det är du som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder. Du är också vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering.

För varje samarbete med kund hjälper vi – förutom företag att växa – även människor att ta sitt första eller nästa steg i karriären.

Genom att vara på tårna, arbeta med tempo och nyfikenhet kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya höjder inom din försäljning. Vårt mål är att ge dig förutsättningar för att växa och utvecklas som säljare genom både utbildningar och coachning med inriktning på dessa områden:
 • Samtalstekniker
 • Behovsanalys med frågemodeller
 • Presentationsteknik
 • Avslut och bra steg framåt tillsammans med kund
 • Vårda och utveckla kundrelationer
Vi tror att möjligheten att få vara med och påverka sin arbetsdag gör att vi som jobbar här både trivs och presterar bättre. Hos oss använder vi oss därför av förtroendearbetstid, Är det vårens bästa dag, du har gjort det du hade att göra för dagen och du vill hänga på vännerna ut till Saltholmen? Gå tidigare!

Är det en ruskig höstdag, du har mycket att göra och du ändå ska träffa familjen på stan för middag kl 19? Borra ner huvudet och jobba på fram till dess!

Vi har friskvårdsbidrag då vi tror att hälsa och jobbprestation hänger ihop. Vi har dessutom flexibel arbetsplats. Det innebär att om du behöver arbeta hemifrån en dag eller komma in senare på grund av den klassiska soffleveransen mellan 08-12 eller tandläkarbesök för barnen så är det helt i sin ordning.

Vi vill helt enkelt ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll hos oss.

Din profil:

Vi ser gärna att du har följande:
 • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service
 • Talar flytande Svenska
 • Körkort B
Meriterande:
 • Branscherfarenhet
 • Relevant utbildning
 • Erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat (förhandling)
 • Serviceerfarenhet
 • Eget kontaktnät
Om Framtiden

Vi på Framtiden hjälper människor till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!

Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Om oss

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. Hos oss på Göteborgskontoret är vi ett ambitiöst och härligt gäng på 15 personer som gillar att tävla, utvecklas och nå och överträffa våra uppsatta mål. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att umgås med varandra och ha kul tillsammans!

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.

Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Vi kör lunchburgare på fredagar och ser gärna att du är en dålig förlorare i kortspel och andra tävlingar. Vår övertygelse är att du är ditt bästa jag om du jobbar med dem du trivs med och trivs med det du jobbar med! Om du vill ha en arbetsplats präglad av en omtänksam men ändå tävlingsinriktad kultur där vi, medarbetarna, alltid går först är vi rätt ställe för dig.

Ort:

Göteborg

Startdatum:

1 juni 2021 eller enligt överenskommelse.

Lön:

Enligt överenskommelse

Arbetstider:

Normalarbetstid 08:00-17:00

Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.