VVS- eller byggingenjör på jakt efter nya möjligheter sökes!

VVS- eller byggingenjör på jakt efter nya möjligheter sökes!

Är du VVS- eller byggingenjör och vill tillhöra ett gediget och ambitiöst företag med en utstakad väg mot delägarskap? Då kan detta vara ditt livs möjlighet!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få en väldigt varierande vardag hos vår kund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer dock att innefatta projektering och projektledning samt till viss del även försäljning.

Din profil

För att passa in här är du:
noggrann, besitter en stark entrepenörsanda, är social och "kan ta människor" samt är duktig på att bygga relationer.

Skallkrav:
  • Utbildad VVS- alternativt byggingenjör
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Villkor

Start: enligt överenskommelse
Anställningsform: tillsvidareanställning med provanställning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med stort engagemang och genomarbetade lösningar ser vår kund till att deras projekt håller både hög kvalitet och överenskommen tidplan.
Företaget grundades 1993 och visionen har ända sedan dess varit att gå från traditionellt till industriellt byggande, med målet att öka effektiviteten och minska byggkostnaderna. Man har byggt upp en tajt organisation som möjliggör snabba beslut och ett flexibelt arbetssätt. Deras breda nätverk och fasta samarbetspartners har genom åren skapat ett stort förtroende och ett omisskännligt engagemang mellan dem, deras samarbetspartners och deras kunder. Företaget håller till i Stenungsund och Göteborg.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.