Junior redovisningskonsult sökes till familjärt företag i centrala Göteborg

Junior redovisningskonsult sökes till familjärt företag i centrala Göteborg

Är du i början av din karriär inom redovisning och vill utvecklas tillsammans med ett framgångsrikt företag? Har du vidare ett öppet tankesätt och är flexibel när det kommer till olika lösningar? Då kan den här tjänsten som redovisningskonsult vara perfekt för dig. Vi söker just nu efter en serviceminded person som brinner för redovisning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer få hjälpa både stora som små kunder med allt vad ekonomi innebär, några exempel är:
  • Bokföring
  • Leverantörskontra
  • Utbetalningar
  • Deklaration
För att komma in i tjänsten med rätt förutsättningar kommer du initialt få en introduktion på plats för att grundligt lära dig uppgifterna och vår kunds arbetssätt. Dina främsta verktyg för att kommunicera kommer att vara telefon och mail. Efter introduktionen och i takt med att du känner dig varm i kläderna kommer du få större ansvar och bli tilldelad fler och fler kunder. På sikt finns därför stor potential att utvecklas internt inom företaget och även att utvecklas som redovisningskonsult och påverka sitt eget arbetssätt. Alla anställda hos vår kund idag arbetar som redovisningskonsulter.

Din profil

Då teamet idag endast består av tre personer ser vi starkt på personliga egenskaper. Du ska gilla att arbeta nära dina kollegor och ha en positiv inställning. Vidare ser vi att du är en person som förstår vikten av relationsskapandet inom konsultverksamheten och alltid vill bidra med bästa möjliga service mot dina kunder. Ditt mål bör vara att, likt vår kund, vilja sprida glädje och kunskap gentemot kunderna och sprida mottot att ekonomi är något roligt och enkelt.

Skallkrav
  • YH utbildning inom ekonomi alt. Erfarenhet av redovisning via jobb/praktik.
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
Arbetat i affärsystemet FortNox alt. Visma

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är med stolthet vår kund som på bara några år arbetat sig upp till 150 kunder och med ännu mer stolthet kan säga att de inte förlorat en enda kund. Det är en redovisningsbyrå som redan från start har fått högt förtroende på marknaden. Det roligaste de vet är att hjälpa småföretagare bygga upp sina företag, att få vara med dem hela vägen. De har inga standard tillvägagångsätt utan de vet att för att lyckas krävs anpassning och flexibilitet. Ett motto vår kund har är "Våra kunder ska aldrig uppleva ekonomi som något svårt eller jobbigt efter att de börjat ett samarbete med oss."

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.