Passionerad apputvecklare till växande företag

Passionerad apputvecklare till växande företag

Brinner du för apputveckling och vill arbeta i en stimulierande miljö och vara med och vidareutvecklia en produkt som faktiskt gör skillnad för människor? Sök tjänsten som apputvecklare redan idag eller tipsa en vän som du tror skulle passa för tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Som apputvecklare hos vår kund kommer du att vara en viktig del i utvecklingen av deras egna produkter. Produkten omformaterar text i skrift till att bli mer lättförståeligt och lättillgängligt, och används bland annat av synskadade och personer med lässvårigheter.
Du kommer arbeta tillsammans med mer erfarna utvecklare men också mycket självständigt. I din roll som apputvecklare utformar du lösningar i både iOS och Android och du kommer att arbeta inhouse tillsammans med de andra app- och webbutvecklarna. Du kommer vara en del av ett självgående utvecklingsteam som ansvarar för både förvaltning och vidareutveckling av deras applikationer.

Hos vår kund har du friheten att själv bestämma över din arbetstid, utrustning och var du vill utföra ditt arbete.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort och brinnande intresse och en stark vilja att utvecklas inom applikationsutveckling. Vi ser gärna att du är relativt nyutexaminerad inom området och är redo för nya utmaningar.

Krav:
  • Erfarenhet av både iOS och Android
  • Native iOS (Objective-C eller Swift)
  • Native Android (Java eller Kotlin)
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av webbutveckling
  • Svenska
Som person ser vi att du är passionerad inom området och har ett stort driv. Du gillar att ta till dig kunskap från andra och vill arbeta på en stimulerande arbetsplats där du har mycket goda möjligheter till utveckling.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Skicka in din redan idag, eller tipsa en vän som du tror skulle passa för tjänsten!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är världsledande inom medialösningar för blinda, synskadade och andra människor med särskilda behov av tillgänglighet. De utvecklar publiceringsverktyg med fokus på innehåll, e-tidningar, webb och appar. De betjänar Sveriges tidningsbransch med systemlösningar för utvinning, arkivering och återföring.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.