Kickstarta din karriär som mjukvaruutvecklare

Kickstarta din karriär som mjukvaruutvecklare

Vill du jobba som konsult inom mjukvaruutveckling hos ett växande och inspirerande konsultföretag?

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare/mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du ta plats i ett nyetablerat agilt scrum team på plats hos en av deras mest attraktiva kunder i centrala Göteborg. Du kommer att utveckla kundens produkter tillsammans med mycket duktiga och erfarna kollegor där det bjuds på väldigt goda möjligheter till att både att få växa in i rollen och personlig utveckling. Teamet ingår i en större agil verksamhet bestående av flertal scrum team där man utvecklar mjukvara enligt senaste moderna teknologier och metoder.

Din profil

Skallkrav:
  • Civil- eller högskoleexamen inom data/IT eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Kunskap inom C++ och python
Meriterande:

- Du har kunskap inom något av följande: scrum/kanban, Linux, Mercurial, Maven, Jenkins, JIRA, Clean code, TDD, DevOps, Eclipse, Visual Studio

Vi söker dig som har drivet att utvecklas inom IT, är kommunikativ och som gärna arbetar i team. Du är ödmjuk, prestigelös och utåtriktad samt förstår nyttan med parprogrammering.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fanny Reinhardt Kånge
Telefon 0723-261232
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ungt och växande konsultföretag inom mjukvaruutveckling som erbjuder kompletta agila team till sina kunder. De tror på individuell frihet och erbjuder sina anställda stora möjligheter att påverka sitt dagliga arbete på riktigt. Konceptet är att med varje medarbetares insats och kompetens bidra till företagets framgång, detta har visat sig vara en framgångsfaktor

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.