Junior backendutvecklare sökes till företag i sportbranschen!

Junior backendutvecklare sökes till företag i sportbranschen!

Vill du ha möjlighet att få vara delaktig i ett företaget som andas entreprenörskap? Här har du chansen! Företaget expanderar och söker nu sin nästa medarbetare som ska arbeta med backend i deras app.

Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en junior apputvecklare som kommer att arbeta med backend i företagets app. I rollen som backendutvecklare kommer du vara med och bygga upp kundens produkt som är riktad mot sportmarknaden. Vidare kommer du att vara med i beslut rörande vidareutvecklingen av produktens framtida funktionalitet. Kundens mål är att deras tjänster alltid ligger i framkant med den senast tekniken, du kommer vara med att presentera samt implementera de nya tekniska lösningarna. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill utvecklas och få en betydelsefull roll i ett spännande företag.

Din profil

Vi söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är en lagspelare som gillar att arbeta i en arbetsmiljö som präglas av högt tempo samt har lätt att lära sig och sätta dig in i nya uppgifter. Då kunden riktar sig mot sportmarknaden är det också ett stort plus om intresset för sport finns.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Att du tidigare gjort projekt i Backend och har något du kan visa upp
  • Kunskaper i C#
  • Svenska och Engelska
Vi ser gärna att den som söker har kompetens inom något av följande:
  • C#
  • Microsoft Azure
  • SQL-server
  • Entity framework
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Fast lön, enligt överenskommelse
Ort: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag eller tipsa en vän!
Mer info
Kontaktperson Rebecka Ternström
Telefon 0722032394
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett expansivt bolag som vill förändra upplevelsen av hur man delar och följer idrottslopp. Företagets applikation har bland annat blivit utsedd till den officiella applikationen till Göteborgsvarvet, Vätternrundan samt Holmenkollsstafetten, vilket är Norges största idrottsarrangemang. Detta gör dem genom att använda sig av GPS-tracking i en smartphone så man enkelt kan följa vart du, din kompis samt publiken befinner sig. De är ett glatt team som jobbar tätt ihop med god sammanhållning.
För denna tjänst kommer du att bli direkt anställd av vår kund, Framtiden ansvarar endast för rekryteringsprocessen.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.