Junior applikationsutvecklare till globalt företag

Junior applikationsutvecklare till globalt företag

Vill du arbeta som junior applikationsutvecklare med varierande och kommunikativa arbetsuppgifter? Vill du vara del av ett internationellt företag med goda förutsättningar för att avancera? Då har vi jobbet för dig!

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Göteborgs Mosaikbeläggningar AB och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior applikationsutvecklare kommer du till en början få en introduktion till företaget, arbetet och arbetsuppgifterna i sin helhet. Detta för att på bästa sätt komma in i arbetet och dess arbetsuppgifter på ett så smidigt sätt som möjligt. Tjänsten som junior applikationsutvecklare består av varierande och kommunikativa arbetsuppgifter, vilket gör arbetet till en lärorik och unik möjlighet. I första hand består arbetsuppgifterna av att lösa problem, samt forma och utveckla applikationer till vår kunds etikett- och biljettskrivare ämnade för slutkunder och återförsäljare. Det förekommer även resor i tjänsten som junior applikationsutvecklare (cirka 20 resdagar/år) där du kommer att åka ut till kunden för att lösa problem, vilket kan vara i hela Europa.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Applikationsutveckling
 • Kravhantering i samråd med kunder
 • Dokumentation
 • Kundkontakt
 • Problemlösning
Vill du få chansen att växa och lära dig mer om applikationsutveckling? Då är det dig vi letar efter

Din profil

I rollen som junior applikationsutvecklare krävs det att du som lägst har en YH-utbildning mot programmering/system. Eftersom koncernspråket är engelska behöver du ha goda kunskaper i tal och skrift, samt i svenska. Baskunskaper i Windows 7/10 eftersöks även. Det är meriterande om du har erfarenhet i programmeringsspråket, Lua, allmän kunskap om nätverk (TCP/IP), serverlösningar, WLAN, scriptprogrammering etc.

Vi söker nu dig som har hög social kompetens eftersom tjänsten innebär kontakt med kunder och återförsäljare, samt interna kontakter i företaget. Du ska vara strukturerad, kundorienterad, ödmjuk och ha lätt för att ta folk.

Skallkrav:
 • Svenska i tal och skrift
 • Engelska i tal och skrift
 • Lägst YH-utbildning mot programmering/system
 • Baskunskap i Windows 7/10
Meriterande:
 • Programmeringsspråket Lua
 • Scriptprogrammering
 • Kunskap från serverlösningar
 • Allmän kunskap av nätverk
Villkor

Arbetstider: 08:00-17:00 eller 09:00-18:00

Omfattning: Heltid

Ort: Mölndal

Start: Omgående eller i augusti

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 0722-05 64 16
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund utvecklar, tillverkar och säljer utrustning och system inom automatisk identifikation (streckkoder, etiketter etc.) och datainsamling, även kallat AutoID. De finns representerade på en global skala som till exempel i Asien, Europa och Nord Amerika med 5000 anställda i koncernen. Ansvarsområdet i Göteborg inbegriper applikationsutveckling, modifiering av existerande produkter, utveckling av nya produkter, samt arbete mot affärsutveckling och teknisk applikationssupport.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.