Junior Elkonstruktör till internationellt företag

Junior Elkonstruktör till internationellt företag

Drömmer du om att få jobba med konstruktion av el? Är du dessutom tekniskt lagd och längtar efter att få utvecklas inom branschen? Ta då chansen att få jobba på ett internationellt företag redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund arbetar med industriautomation (el och automation) och som elkonstruktör kommer du att bli en del av ett team med andra konstruktörer och PLC-programmerare. Du kommer huvudsakligen att arbeta med elkonstruktioner, vilket innebär att du kommer att konstruera elskåp, elscheman och vara med från ett projekts start till slut när du blivit varm i kläderna. Du kommer rita upp lösningar och konstruera system med både stark och svag ström. Utöver ovanstående kan du som ny även få sitta med demoritningar. Projekten du kommer att sitta med är ombyggnationer av befintliga anläggningar mot tillverkande industrier, allt från livsmedel och fordon till process och energi. De olika projekten kan variera från ett par veckor till 6 månader.

Initialt kommer du att förses med en mentor som kommer hjälpa till och stötta i arbetet för att du på bäst sätt ska komma in i arbetet. Vidare kommer din första tid bestå av att avlasta de mer seniora kollegorna.

Din profil

Vi söker nu dig som är kommunikativ, professionell och proaktiv, det vill säga att du vill ha saker att göra. Du ska vara hungrig och driven, men ändå ödmjuk och social. I korthet: Är du ansvarsfull, engagerad och vill lära dig nya saker? Då är det dig vi söker!

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning inom el/automation
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Resbar
  • Arbetslivserfarenhet (antingen läst eller jobbat som elektriker, alternativt arbetat med underhåll eller felsökning inom industri)
Meriterande:
- Högskole/Civilingenjör inom el/automation

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Centrala Göteborg, med goda kollektivförbindelser

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 0722-05 64 16
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt konsultföretag som planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Företagets kompetens är bred och erbjuder tjänster inom bland annat arkitektur, teknik och IT. De har cirka 15 000 anställda i ett flertal länder och utför uppdrag i ungefär 70 länder varje år. Företaget är ett av Sveriges mest respekterade konsultbolag och ligger alltid i topp när ingenjörer rankar sina drömarbetsgivare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.