Testansvarig till Fractal Design AB, Göteborg

Testansvarig till Fractal Design AB, GöteborgTestansvarig
Göteborg


Fractal grundades 2007 med målet att etablera en stark närvaro på chassimarknaden genom skandinaviskt designtänk och genomtänkta lösningar. Nu säljs våra produkter i över 50 länder och vi har kontor i Sverige, Taiwan, Kina och USA. Fractal är ett av världens främsta varumärken när det gäller design och tillverkning av chassin, fläktar, nätaggregat och tillbehör för gamers och hårdvaruentusiaster med höga krav. Läs mer på fractal-design.com så förstår du varför.

Vi söker nu en analytisk och noggrann testansvarig med teknisk läggning till vårt utvecklingsteam på huvudkontoret i Göteborg.

Huvudsakliga uppgifter
 • Metodiskt och enhetligt utföra prestandatester på datorkomponenter
 • Löpande analysera testresultat och vid behov utforma uppföljningstester i samarbete med produktansvarig utvecklare
 • Utvärdera användarupplevelse och kompatibilitet med andra komponenter
 • Ansvara för tillgänglig testutrustning samt löpande identifiera behov av nya komponentinköp
Som testansvarig assisterar du produktutvecklingsteamen med att utvärdera prototyper och andra produkter ur både prestanda- och funktionsperspektiv. Din roll säkerställer att alla prestandatester utförs enhetligt och du utvärderar även resultaten i samråd med utvecklingsteamet. Du är metodisk och strukturerad men samtidigt nyfiken och observant, van vid att tänka ut metoder att undersöka och förstå det oväntade.

Dina kvalifikationer
 • Du har arbetat i minst två år och befinner dig i början eller mitten av karriären
 • Förmåga att planera och genomföra repeterbara tester med hög grad av noggrannhet
 • Du är självständig och har mycket god analytisk förmåga
 • Goda färdigheter i Microsoft Office, främst Microsoft Excel
 • Det är starkt meriterande om du redan har god kännedom om PC-byggande och komponenter
 • Erfarenhet av elektronikkonstruktion, kylning och/eller överklockning är meriterande
 • Kunskap om statistisk analys av insamlade data är meriterande
 • Förståelse av grundläggande termodynamik är meriterande
Vi erbjuder

En utmanande och utvecklande tjänst i ett snabbt växande företag. Vi är ett team med god sammanhållning och verkar på många olika sätt för god gemenskap.

Kontakt

Om du har några frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Jonas Thorén på telefon: 0763-253284. För mer information om Fractal Design, vänligen besök www.fractal-design.com

Ansökan

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående.

Välkommen med din ansökan!

Since 2007, Fractal Design
has been designing and manufacturing innovative computer components infused with stylish, elegant, contemporary Scandinavian design. With exacting attention to detail, Fractal Design products feature numerous innovations in cooling, noise reduction, cable routing and ease of use.


The Fractal Design
product portfolio contains award-winning computer chassis (Define, Arc, Meshify, Node, Core and Focus Series), power supply units (Integra, Newton and Edison Series), case fans (Silent Series, Dynamic Series and Venturi Series) as well as water cooling systems (Kelvin and Celsius series); this complete range of solutions satisfies the requirements of professional and do-it-yourself computer enthusiasts alike.


Fractal Design
quickly established itself as a significant trendsetter within the dynamic and competitive worldwide computer peripherals market. Currently, Fractal Design solutions are available in most major markets; continual growth of market share is envisioned through expansion of partnerships and distribution channels.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.