Erfaren Produktutvecklare till Fractal Design AB, Göteborg

Erfaren Produktutvecklare till Fractal Design AB, GöteborgErfaren produktutvecklare

Göteborg / Sisjön


Fractal grundades 2007 med målet att etablera en stark närvaro på chassimarknaden genom skandinaviskt designtänk och genomtänkta lösningar. Nu säljs våra produkter i över 50 länder och vi har kontor i Sverige, Taiwan, USA och Kina. Fractal är ett av världens främsta varumärken när det gäller design och tillverkning av chassin, fläktar, nätaggregat och tillbehör för gamers och hårdvaruentusiaster med höga krav. Läs mer på fractal-design.com så förstår du varför.

Vi söker nu en engagerad och kreativ produktutvecklare med teknisk läggning till vårt utvecklingsteam på huvudkontoret i Göteborg.

Huvudsakliga uppgifter
 • Utforma användarvänliga och visuellt tilltalande produkter och lösningar
 • Marknadsundersökningar och informationsinsamling
 • Driva resultat och leverabler i egna projekt
 • Test och analys av PC-hårdvara
 • Viss grafisk utformning och visualisering
Som produktutvecklare har du en både analyserande och skapande roll, och ska kunna utveckla användarvänliga produkter med en specifik användarmodell i fokus. Som person är du driven och engagerad och trivs med att arbeta i ett dynamiskt team med ett ständigt öga till marknadens trender. Flexibilitet inför snabba vändningar, stor vetgirighet, och förmåga att snabbt tillägna sig nytt kunnande är ett måste. Det är även ett krav att du har en mycket god vana att kommunicera både i tal och i skrift på det engelska språket. Det är en fördel om du redan har kännedom om PC-byggande och komponenter.

Dina kvalifikationer
 • Du har arbetat i minst 3-5 år och befinner dig i början eller mitten av karriären
 • Goda färdigheter i användande av CAD-verktyg (Ex. SolidWorks, Catia, Pro/E)
 • Goda färdigheter i Adobe-sviten, samt Microsoft Office
 • Industridesigner eller motsvarande utbildning
Meriterande
 • Högskoleingenjör, Civilingenjör eller motsvarande utbildning
 • Kunskap om konstruktion och tillverkningsprocesser
 • Kunskap om elektronik
 • Kunskap om termodynamik
Vi erbjuder

En utmanande och utvecklande tjänst i ett snabbt växande företag. Vi är ett team med god sammanhållning och verkar på många olika sätt för god gemenskap.

Kontakt

Om du har några frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Mattias Lyckberg Intenso Teknikrekrytering AB på telefon: 0733-336080. För mer information om Fractal Design, vänligen besök www.fractal-design.com

Ansökan

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående.

Välkommen med din ansökan!

Since 2007, Fractal Design
has been designing and manufacturing innovative computer components infused with stylish, elegant, contemporary Scandinavian design. With exacting attention to detail, Fractal Design products feature numerous innovations in cooling, noise reduction, cable routing and ease of use.


The Fractal Design
product portfolio contains award-winning computer chassis (Define, Arc, Meshify, Node, Core and Focus Series), power supply units (Integra, Newton and Edison Series), case fans (Silent Series, Dynamic Series and Venturi Series) as well as water cooling systems (Kelvin and Celsius series); this complete range of solutions satisfies the requirements of professional and do-it-yourself computer enthusiasts alike.


Fractal Design
quickly established itself as a significant trendsetter within the dynamic and competitive worldwide computer peripherals market. Currently, Fractal Design solutions are available in most major markets; continual growth of market share is envisioned through expansion of partnerships and distribution channels.

Sökord: produktutveckling, product developer, product developing,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 apr 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.