Projektledare för event till Frölunda HC, Göteborg

Projektledare för event till Frölunda HC, Göteborg

Om rollen som projektledare för event
Som projektledare för event är du med och utvecklar matcharrangemanget i Scandinavium och Frölundaborg, där du inför och under säsong planerar för vad som händer runt matcherna både på in och utsidan av arenan. Du ingår i ett team med ansvar för att leverera Sveriges bästa matcharrangemang. Målet är att skapa aktiviteter och förutsättningar för att engagera vår publik och utveckla stämningen runt matcherna.

Du är också ansvarig för att projektleda våra specialmatcher, samt de supporterevent Frölunda HC gör förutom matcharrangemangen.

Du ansvarar för att planera och genomför aktiviteter före, under och efter match vilket innebär en 50/50 blandning av både operativa och strategiska arbetsuppgifter såsom att:
  • Ta fram och utveckla koncept för våra events
  • Skapa projektbeskrivning och ansvara för en projektbudget
  • Vara kontaktperson till funktionärer och eventpersonal
  • Utvärderingar och övrig dokumentation
  • Praktiskt arbete kring etablering och rivning före och efter event
Tjänsten är en heltidstjänst med utgångspunkt från vårt kontor i Frölundaborg och kommer att innebära arbete under kvällar och helger.

Vem är du
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från att projektleda event och publika evenemang, såsom till exempel sportarrangemang, konserter eller mässor. Vi ser helst att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom event management eller projektledning.

Som person är du framåt, orädd och självgående. Du är kreativ och söker förnyelse med en vilja att bidra till vårt strategiarbete, samtidigt som du älskar att jobba operativt och inte är rädd för att ta tag i saker.

Vi lägger också stor vikt vid dina organisatoriska egenskaper. Du måste vara noggrann samtidigt som du behöver tåla stressiga situationer och arbeta inom satta tidsramar.

Du är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, samt har ett B-körkort. Tekniska kunskaper inom ljud och ljus är en fördel.

Du behöver inga tidigare kunskaper om hockey, men intresse av sport och live-upplevelser ser vi som en fördel.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Frölunda HC med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på +46723 33 01 49 eller frida.lindstrand@jerrie.se.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 27 maj, men då urval och intervjuer sker löpande så ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frölunda HC är ett Sveriges starkaste idrottsvarumärken. Vi är och vill vara en vinnande klubb i vår stad och i vår sport.

År 2013 satte vi visionen om att bli världens bästa förening. Vårt motto "Framåt. Tillsammans." speglar vår gemensamma värdegrund som handlar om att alltid göra vårt bästa. 2019 vann vi vårt femte SM-guld och fler ska det bli.