Redovisningsekonom till Foyen Advokatfirma, Göteborg

Redovisningsekonom till Foyen Advokatfirma, Göteborg

Vi på Foyen Advokatfirma söker en Redovisningsekonom till vårt nyrenoverade kontor med toppläge i centrala Göteborg. Då vi är en mindre ekonomiavdelning på tre personer är arbetet varierande och samarbetet tätt!

Rollen

I rollen som Redovisningsekonom rapporterar du till Ekonomichefen och arbetar nära ekonomiassistenten som framförallt sköter leverantörsreskontra. I ditt ansvar ingår brett arbete inom redovisning och du kommer även att vara delaktig i utveckling av rutiner och processer på ekonomiavdelningen.

Ansvarsområden
  • Ansvar för kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • Administrera koncerninterna transaktioner
  • Redovisning och bokslutsarbete
  • Uppföljning och analys i samarbete med Ekonomichef
  • Utveckling av rutiner och processer
  • Administrativt ansvar för ekonomisystemet Maconomy
  • Löner i Hogia
Du som söker har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med fördel från högskola/universitet. Du har minst tre års erfarenhet av självständigt arbete inom redovisning och känner dig bekväm i uppgifter som beskrivs ovan. Det är en fördel om du även arbetat med löner sedan tidigare. Du är flytande i det svenska språket i tal och skrift och behärskar engelska på en grundläggande nivå. Du har god systemvana samt goda kunskaper i Excel.

Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och en kommunikativ lagspelare. Du är prestigelös och stöttar gärna dina kollegor i deras arbete.

Vad vi erbjuder dig

Vi ser långsiktigt på denna rekrytering och du kommer att erbjudas en stimulerande och dynamisk arbetsplats och stort eget ansvar. På Foyen värderar vi att våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet, därför anordnar vi bland annat regelbundna aktiviteter och sammankomster.

I den här rekryteringen samarbetar Foyen med Jerrie. Vi arbetar med löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17e november. Om du har frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Emma Sjösvärd på emma.sjosvard@jerrie.se alternativt på 0723-085 300.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Foyen är en familjär och topprankad advokatfirma med starkt branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom våra verksamhetsområden. Vi är drygt 95 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Vi är en affärsjuridisk byrå med djup kompetens och lång erfarenhet inom bygg-och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv-och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn och miljöområdet.