Ekonomiassistent till Foyen Advokatfirma, Göteborg

Ekonomiassistent till Foyen Advokatfirma, Göteborg

Foyen Advokatfirma söker just nu en ekonomiassistent till kontoret i Göteborg. Det här är tjänsten för dig som trivs i ett öppet arbetsklimat och som gärna växlar mellan att arbeta självständigt och i samarbete med andra.

Rollen

I rollen som ekonomiassistent rapporterar du till ekonomichefen och arbetar nära redovisningsekonomen. Du kommer arbeta brett med framförallt leverantörsreskontran och utlägg samt ad-hoc uppgifter som kommer till ekonomiavdelningen.

Tjänsten innefattar främst arbete med:
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturahantering
  • Löpande bokföring
  • Utlägg
  • Kontoavstämningar
För den här tjänsten ser vi att du har minst gymnasiekompetens med inriktning på ekonomi och gärna 1 - 2 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst. Du är flytande i det svenska språket i tal och skrift och behärskar engelska på en grundläggande nivå. Som person är du engagerad, noggrann, lösningsfokuserad och en kommunikativ lagspelare.

Vad vi erbjuder dig

Vi ser långsiktigt på denna rekrytering och du kommer att erbjudas en stimulerande och dynamisk arbetsplats med möjligheter till att ta ett självständigt ansvar inom ditt område. Vi sitter i fina, nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg. På Foyen värderar vi att våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet, därför anordnar vi bland annat regelbundna aktiviteter och sammankomster.

I den här rekryteringen samarbetar Foyen med Jerrie. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt, dock senast 18 augusti. Om du har frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv from. den 12 augusti via jonna.berglov@jerrie.se, connecta på LinkedIn eller ring på 0763034100.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Foyen är en familjär och topprankad advokatfirma med starkt branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom våra verksamhetsområden. Vi är drygt 95 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Vi är en affärsjuridisk byrå med djup kompetens och lång erfarenhet inom bygg-och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv-och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn och miljöområdet.