Kampanjansvarig Digitala spel till Bingolotto mm

Kampanjansvarig Digitala spel till Bingolotto mm

Vilka är vi?

Folkspel i Sverige AB ägs till 100 % av folkrörelserna, via 72 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar. Vi är över 100 anställda med en årsomsättning på 1,2 miljarder. Vårt uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Några av våra produkter är BingoLotto, Sverigelotten och Årets Eldsjäl. Genom åren har Folkspel genererat 16 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer om oss och våra produkter på: www.folkspel.se

Vad blir din uppgift hos oss?

Vi söker en kampanjansvarig till Folkspels digitala affär i allmänhet och Folkspels nätspelsaffär i synnerhet. Rollen fokuserar främst på Folkspels nätspelsaffär där Bingolottos onlinebingo är den största och dominerande produkten. Du kommer även vara delaktig i kampanjutformning av andra digitala produkter så som prenumeration och digitala skrap- och bingolotter.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Planera och utforma digitala kampanjer för mail, sms och på site
 • Analysera kunddata och flöden
 • Verkställa kampanjer i CMS och Marketing automation verktyg
 • Genom analys skapa kundflöden som ökar konvertering, lojalitet och därmed intäkt
Folkspel går en spännande framtid till mötes med en ny spellagstiftning som träder i kraft den 1 januari 2019 som kommer ställa höga krav på oss ur ett konkurrensperspektiv. Detta innebär att du kommer få en viktig roll i att utveckla det digitala kampanjarbetet med vårt nätspel mot detta starka varumärke, både när det gäller nya som befintliga kunder.

Vem är du?

Du har:
 • Relevant eftergymnasial utbildning.
 • Bred erfarenhet och förståelse av näthandel och dess nyckeltal.
 • Erfarenhet av spelbranschen är meriterande.
 • Vana av kommunikation i flera kanaler och att planera kampanjer utifrån grundlig analys.
 • Erfarenhet av Marketing automation och uppsättning av kundresor.
 • Erfarenhet av att arbeta i CMS och kampanjverktyg.
 • Svenska flytande i tal och skrift.
För att lyckas i rollen krävs det att du är affärsmässig, driven och resultatorienterad. Som person är du prestigelös, lösningsorienterad, trivs med att arbeta självständigt och tar dig gärna an nya utmaningar och arbetsuppgifter.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Detta erbjuder vi:

Du blir en viktig medarbetare på vår Digitala avdelning - som totalt består av 3 medarbetare. Vår arbetsplats med över 100 kollegor genomsyras av framåtanda, arbetsglädje och humor. Vi sitter i dagsläget i Krokslätt Fabriker i Mölndal men flyttar i januari 2019 till nya, moderna lokaler i Lokomotivet i Gamlestan. http://lokomotivetgbg.se/

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor om tjänsten: Ring Calle Hellemar på tel 0705-10 12 64. Övriga frågor: Ring HR-chef Carina Almquist 031-345 90 13.

Varmt välkommen med din ansökan! https://www.mynetworkglobal.com/job/

Intervjuer och tillsättning för tjänsten sker löpande vilket gör att vi gärna önskar din CV snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 24:e juni 2018.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://folkspel.mynetworkglobal.com
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)