Content Writer till Folkspel

Content Writer till Folkspel

Vilka är vi?

Folkspel ägs till 100 % av folkrörelserna, via 74 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar. Vi är 110 anställda med en årsomsättning på 1,2 miljarder. Vårt uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Några av våra produkter är BingoLotto, Sverigelotten och Årets Eldsjäl. Genom åren har Folkspel genererat 16 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer om oss och våra produkter på: www.folkspel.se

Vad blir din uppgift hos oss?

Du är en webbredaktör med goda copykunskaper. Vi söker dig med förmågan att förbättra och förtydliga köpflöden, skriva SEO-optimerade texter, hitta rätt tonalitet för att optimera sälj, skapa inspirationsartiklar och kommunikation i våra digitala kanaler. Du kommer att producera material för t.ex webb, sociala medier, sms, mail. Du kommer tillhöra vårt in-house team och arbeta nära Digital Kampanjansvarig och Ansvarig för Digitala medier.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Du kommer att producera material för t ex webb, sociala medier, sms och mail
  • Utförare i CMS och Marketing automation system
  • Påverka kundflöden på site för att förbättra kundupplevelsen
Vem är du?
  • Du har känsla för både text och bild och hur detta samverkar
  • Du känner en stolthet i att ditt arbete presenteras på ett proffsigt sätt mot kund
  • Du har lätt att ta till dig ny funktionalitet i CMS och Marketing automation verktyg
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Som person är du prestigelös, lösningsorienterad och trivs med att arbeta i team. Du antar gärna nya utmaningar och arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Detta erbjuder vi:

Du blir en viktig medarbetare på vår Inhouseavdelning som totalt består av 8 medarbetare och du rapporterar till vår Creative Director. Vår arbetsplats genomsyras av framåtanda, arbetsglädje och humor. Vi är över 100 kollegor och har goda personalförmåner, kollektivavtal och tillämpar en hög andel fast lön plus provision i vår lönesättning.

Vi sitter i dagsläget i Krokslätt Fabriker men kommer i januari 2019 flytta till nya moderna lokaler i Gamlestan, Göteborg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor om tjänsten: Ring CD Gunnar Skarland på tel 0708-11 93 11 alt. Ansvarig Digitalförsäljning Calle Hellemar 0705-10 12 64. Övriga frågor: Ring HR-chef Carina Almquist 031-345 90 13.

Varmt välkommen med din ansökan! https://www.mynetworkglobal.com/job/

Intervjuer och tillsättning för tjänsten sker löpande vilket gör att vi gärna önskar din CV snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 30 september 2018.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://folkspel.mynetworkglobal.com
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)