Franchise Sales Supporter & Nordic Coordinator

Franchise Sales Supporter & Nordic Coordinator

Inom Flügger har vi mycket att vara stolta över, inte minst våra djupa rötter, kvalitetsprodukter, duktiga medarbetare och vår lojala kundbas. I juni lanserades vår nya strategi, Going Green där ökat fokus på hållbarhet spelar en betydande roll för att vi skall nå våra mål.

Vi vill skapa ett grönare Flügger och fram emot år 2030 är det vår ambition att ha CO2 neutral produktion genom att använda 75% återvunnen plast i våra emballage och producera 100% hållbar färg.

Team, Time & Trust

Våra goda kollega ska bli mamma. Därför söker vi dig, som snabbt kan komma in och bli del av teamet. Är du strukturerad, men ändå iderik. Trivs du med en vecka där du oftast är i farten ute bland vår franchisebutiker? Då kan du kanske tycka att rollen är för dig!

Vi är ett litet team i Sverige som även om vi är mycket ute i butikerne arbetar nära varandra. Det samma gäller för det nordiska teamet. Du kommer att vara en del av vårt franchise team, som är ett aktivt nordisk team av franchise konsulenter och kundsupport. Här har vi bl.a. ansvaret att stödja vårt butiksnätverk av franchisetagere och derigenom våra B2C-kunder. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra färdigheter och förutse behoven hos både interna och externa kunder, så att vi kan ge våra kunder råd om de bästa lösningarna.
Vårt team kännetecknas av hög professionalism och självständighet, där vi hjälper och inspirerar varandra att bli bättre på vårt arbete. Samtidigt är det viktigt att vi har kul i en ofta hektisk vardag.
Du kommer att arbeta från hemmet och ute i våra butiker, och du kommer att rapportera direkt till Tommy Nielsen, Head of Franchise, som sittar i Köpenhamn.

Tag med på resan

Du kommer att delta i en spännande resa där vi arbetar utifrån ett kundorienterat tänkesätt. Din roll kommer att vara central för att strukturera, samordna information och sprida data till hela vår säljkedja och på tvärs av Norge, Danmark och Sverige.

Dina uppgifter kommer bland annat att omfatta:
 • Insamling och konsolidering av data för olika rapporter
 • Koordinera och etablera nya franchisebutiker i Sverige
 • Bygga och hantera kunddatabaser
 • Förberedelse och samordning av informationsflödet från Franchise Manager till hela försäljningsfasen
 • Utförande av försäljningsrelaterade uppgifter, inklusive effektivisering och underhåll av interna försäljningsdatabaser
 • Samordning av försäljningskampanjer
 • Kommersiellt stöd för säljteamet, inklusive ledningsgruppen, butiker och säljkonsulter
 • Ad hoc-administrativa uppgifter
Din palett

Du har en hög professionell nivå och ett strukturerat tillvägagångssätt som skapar respekt omkring dig. Du har en affärsinriktad strategi och är van vid att engagera dig i en skandinavisk miljö. Dessutom är du inte rädd för att bli exponerad i organisationen och föreslå nya och bättre sätt att göra saker på. Du förstår värden i att kunna jobba självständigt, men kan också driva engagemang i ett samarbete.

Dessutom vill vi att du:
 • Har god erfarenhet av orderhantering och kundservice
 • Är stark kommunikativ, både skriftligt och muntligt på svenska och engelska,
 • Har bra förstålse för skandinaviska språk
 • Hantera flera uppgifter samtidigt utan att förlora fokus och översikt
 • Levererar med en hög enhet och får saker att hända
 • Behärskar Office-sviten - särskilt Excel, PowerPoint
Den idealiska kandidaten kommer från en liknande position med + 5 års erfarenhet. Vi värdesätter den praktiska upplevelsen högre än din utbildningsbakgrund.

Flügger är ett internationellt noterat företag med en omsättning på mer än 1,8 miljarder danska kronor och cirka 1400 anställda i Danmark, Sverige, Norge, Island, Polen och Kina. Ungefär 570 av dessa arbetar i Sverige. Vårt jobb är att utveckla, producera, marknadsföra och sälja färg, träskydd, tapeter, målningsverktyg och mer, i professionell kvalitet och också hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna. Vi är bara nöjda när våra kunder är nöjda.

Deadline: Ansök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Senast 7:e mars
Arbetsplats: Göteborg

Sysselsättningsgrad: 100 %
Varaktighet: Visstidsanställning Vikariat löper fram till 30:e september 2022
Anställning: Heltid

Kontakt: Tommy Nielsen
Mail: tomni@flugger.com
Telefon: (+45) 50424755

Att du har körkort och egen bil är en förutsättning.
Mer info
Kontaktperson Tommy Nielsen
Telefon +45 50424755
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://www.flugger.se
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (11 dagar kvar)