Interim Senior Rekryterare, Göteborg

Interim Senior Rekryterare, Göteborg

Vår kund behöver förstärka sitt rekryteringsteam med en driven och erfaren rekryteringskonsult. Uppdraget är att proaktivt identifiera, matcha och välja ut de mest kvalificerade kandidaterna som säkrar fortsatt tillväxt och framgång i bolaget. Du kommer att agera rådgivare till rekryterande chefer och ansvarar för hela processen från start till mål.

För att lyckas i denna roll har du minst 5 års erfarenhet av rekrytering/search. Det är ett plus om du har erfarenhet av proaktivt sökande och har arbetat i en global miljö. Erfarenhet och certifieringar i psykometriska tester är också positivt. Sist men inte minst behöver du vara flytande i engelska, både muntligt och skriftligt. Är du proaktiv, trivs med utveckling och att arbeta nära affären kommer du att trivas på detta uppdrag. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till sommaren 2023.

Intervjuer pågår löpande så skicka in din intresseanmälan så snart som möjligt. För frågor kontakta Birgitta Ödman, 0763-388 777.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Frilans
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Som interimskonsult på Flipr får du tillgång till hela Maquire Groups omfattande nätverk av intressanta uppdragsgivare. Vi samarbetar med underkonsulter som är intresserade av uppdrag inom framförallt Interim management, HR, Ekonomi och förändringsledning. Vi tillsätter både ledare och specialister.

Underkonsult, giggare eller interimkonsult - benämningen är inte det viktigaste för oss utan det är du! Nu finns möjlighet för dig som har eget företag och arbetar som kvalificerad konsult att få vara en del av vårt nätverk. Flipr samarbetar med små och stora kunder i en rad olika branscher och tillsammans matchar vi din kompetens mot intressanta möjligheter.