Interim Redovisningskonsult för ett uppdrag med start efter semestern

Interim Redovisningskonsult för ett uppdrag med start efter semestern

För kunds räkning söker Flipr en Interim Redovisningskonsult till ett transportföretag i Arendal med start V33. Uppdraget fokuserar på löpande redovisning, rapportering, löner och allmän administration. Uppdraget är på 60-100%.

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag som är den 15 augusti, skicka därför din ansökan/ta kontakt så snart som möjligt.

För mer information kontakta Pierre Sander på 0763-413 411 om du har frågor om uppdraget.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Som interimskonsult på Flipr får du tillgång till hela Maquire Groups omfattande nätverk av intressanta uppdragsgivare. Vi samarbetar med underkonsulter som är intresserade av uppdrag inom framförallt Interim management, HR, Ekonomi och förändringsledning. Vi tillsätter både ledare och specialister.

Underkonsult, giggare eller interimkonsult - benämningen är inte det viktigaste för oss utan det är du! Nu finns möjlighet för dig som har eget företag och arbetar som kvalificerad konsult att få vara en del av vårt nätverk. Flipr samarbetar med små och stora kunder i en rad olika branscher och tillsammans matchar vi din kompetens mot intressanta möjligheter.