Interim Business Controller, Göteborg

Interim Business Controller, Göteborg

Vi söker interim Business Controller till bolag i tillväxt och utveckling. Här får du jobba nära VD och affär. Uppdraget handlar om att sätta processer och struktur på plats. Ditt jobb blir att sätta nyckeltal, analysera produktkategorier och lönsamhet samt ta fram rapporter som säkrar rätt beslut framåt. Du behöver ha arbetat ett par år som controller och vara självgående. Förståelse för affärssystem och flöden är viktiga erfarenheter.

Uppdraget startar omgående och beräknas pågå 4-6 månader.

Har du frågor om uppdraget kontakta Birgitta Ödman på 0763-388 777 alternativt birgitta.odman@flipr.se. Vi tar emot ansökningar löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Frilans
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som interimskonsult på Flipr får du tillgång till hela Maquire Groups omfattande nätverk av intressanta uppdragsgivare. Vi samarbetar med underkonsulter som är intresserade av uppdrag inom framförallt Interim management, HR, Ekonomi och förändringsledning. Vi tillsätter både ledare och specialister.

Underkonsult, giggare eller interimkonsult - benämningen är inte det viktigaste för oss utan det är du! Nu finns möjlighet för dig som har eget företag och arbetar som kvalificerad konsult att få vara en del av vårt nätverk. Flipr samarbetar med små och stora kunder i en rad olika branscher och tillsammans matchar vi din kompetens mot intressanta möjligheter.