Embedded-utvecklare till globala FlexLink

Embedded-utvecklare till globala FlexLink

Är du en självgående och analytiskt lagd utvecklare som vill få möjligheten att lära sig av kunniga kollegor? Med kunden i fokus kommer du få möjligheten att vara en del av Flexlinks avdelning Standard Controls.

Har du ett eller några års erfarenhet av embedded mjukvaruutveckling? Söker du efter en ny utmaning och lockas av en dynamisk miljö med mycket ansvar? Friday söker nu efter en embedded utvecklare till ett härligt team hos FlexLink som växer och vi hoppas du vill vara med på resan. Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för just nu för FlexLinks räkning en embedded utvecklare till deras avdelning Standard Controls. Teamet består idag av 9 personer som tillsammans ansvarar för att driva teknologin inom Flexlinks framåt. På avdelningen Standard Controls utvärderas nya lösningar och tekniker relaterade till industriell automation innan de går vidare till R&D-projekt eller systemförsäljning. Teamet erhåller dessutom expertkunskap inom relevanta standarder, krav och teknologier där du får chansen att utvecklas tillsammans med seniora kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag till att börja med. Du kommer vara konsult på Friday och arbeta heltid ute hos vår kund FlexLink. Vår och FlexLinks ambition är att du inom 12 månader går över i anställning hos FlexLink.

Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta i en internationell miljö på Göteborgskontoret men ha kontaktytor över hela världen. I din roll som embedded-utvecklare kommer du att spela en viktig roll i att utveckla och integrera teknologi i smarta embeddedlösningar. Du kommer få möjligheten att skapa unika lösningar inom materialhantering.

Du ansvarar i din roll för att bryta ner krav, design, implementation- och test av mjukvara för Flexlinks enhetsplattform som också kommer att stå till grund för IoT applikationer inom industriell automation.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis datavetenskap eller elektronik
 • Något eller några års erfarenhet av embeddedutveckling
 • Har goda kunskaper i programmeringsspråket C
 • Du talar och skriver obehindrat på engelska. Om du inte redan talar och skriver svenska obehindrat har du ambitionen att göra det.
Det är meriterande om du har kunskap inom:
 • Unit Test
 • Kunskap inom GIT, RabbitMQ och Robot Framework
 • Erfarenhet av make och CMake
 • Kunskap inom industriell kommunikation (Profinet, CANopen, IO-Link, OPC UA)
Stort vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i tjänsten och på FlexLink. Som person är du analytisk med ett öga för detaljer. Eftersom du kommer att ingå i ett team trivs du med att arbeta i grupp, men du kan även arbeta strukturerat och självständigt.

OM KUNDFÖRETAGET:
FlexLink is a world-class factory automation expert. Working closely with global customers, we provide innovative, automated solutions to produce goods smarter, safer and at lower operating costs.

Headquartered in Gothenburg, Sweden, FlexLink has operating units in 31 countries and is represented in more than 60. In 2017, FlexLink had 1116 employees and a turnover of SEK 2,536 million / € 265 million. We are proud to be a Certified Employer via Karriärföretagen 2018.

FlexLink is part of Coesia, an innovation based Group consisting of 18 companies specialized in automated machinery and industrial process solutions. For 2017, the Coesia Group had a turnover of € 1,586 million and about 7,000 employees.

STARTDATUM:
Omgående, alt enligt överenskommelse (med hänsyn till ev uppsägningstid)

Övrig information
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gamlestaden, Göteborg
 • Kontaktperson: Ari Gamal, ari@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: C#, Java, Python, programmerare, utvecklare, IT, mjukvaruutvecklare, backend, software developer
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 23 maj 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?