Montör

Om jobbet

Är du en driven montör med ett par års erfarenhet av mekaniskt montage? Söker du utmaningar och drivs av ett väl utfört arbete? Då kan det här vara tjänsten för dig. FlexLink söker enerfaren montör som vill ta nästa steg i karriären, kanske genom en arbetsledande position eller i en spännande internationell miljö.

Du kommer arbeta i ett team bestående av ca 10 erfarna montörer, och väl ute på plats hos kund förekommer samarbete med internationella kollegor från FlexLink eller andra företag. Vi är en platt organisation som präglas av prestigelöshet. En anställning hos oss innebär en utmärkt möjlighet för dig som vill utvecklas i ett internationellt företag. Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Som Montör hos oss på FlexLink ansvarar du för det dagliga operativa monteringsarbetet utefter ritningar och specifikationer från våra duktiga ingenjörer. Du koordinerar och samordnar genomförandet av installationer på plats hos kund, samt leder arbetsgruppen framåt med fokus på goda resultat, effektivitet och kundnytta. Arbetsuppgifterna innefattar även demontering för säker transport till kund, samt testning av utrustningen. Du utgår från FlexLinks verkstad i Göteborg och utför även uppdrag ute hos våra kunder, vilket innebär att resor kommer förekomma i arbetet (främst inom norden).

Vem är du?
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av mekaniskt montage
  • Gillar tekniskt arbete
  • Tar ansvar för montagegruppens leverans
  • Fokuserar på att leverera kvalité i ditt arbete
  • Kan kommunicera med kunder och kollegor på engelska
  • Erfarenhet från arbete med tekniskt underhåll eller FMCG är mycket meriterande
Vad har FlexLink att erbjuda dig?

Då vi har funnits i mer än 30 år har vi byggt upp ett starkt nätverk vilket ger dig chansen att delta i många spännande projekt. Vi är ett globalt företag och kan erbjuda dig möjligheten till en internationell karriär. Din utveckling prioriteras och vi håller regelbundet både interna och externa utbildningar. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi många sociala aktiviteter. Vi är ett dynamiskt gäng i blandade åldrar.

Det går bra för oss och vi växer så att det knakar. Vill du vara med? Ansök idag!

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Intervjuer kommer att hållas löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via vår rekryteringsplattform.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Lindberg,Talent Acquisition Specialist, på telefon +46 705 97 34 05 eller mail: erik.lindberg@flexlink.com.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 juli

Om företaget

FlexLink är en global expert inom fabriksautomation. I nära samarbete med våra kunder levererar vi innovativa, automatiserade lösningar för att producera smartare, säkrare, med kortare genomloppstider och till lägre totalkostnad. Med huvudkontor i Göteborg har FlexLink lokala enheter i 30 länder och partners i fler än 60. Under 2016 var antalet anställda 989 och omsättningen 2 114 Mkr. FlexLink ingår i Coesia, en innovationsdriven koncern som består av 16 företag specialiserade inom tillverkning och utveckling av förpackningsmaskiner samt tillhörande produkter och tjänster. Under 2015 omsatte Coesia 1 534 M€ och hade 6 000 medarbetare. Vi är stolta över att vara en Certifierad Arbetsgivare via Karriärföretagen 2017.