HR-generalist

Flexlink AB · HR & Personal · 18 aug

Om jobbet

Har du några års erfarenhet inom HR och trivs att jobba i en bred roll? Vill du utvecklas i din karriär och jobba i ett internationellt bolag i en dynamisk miljö? Har du ett flexibelt förhålllningssätt och välkomnar utmaningar, små som stora? Då är detta ett ypperligt tillfälle för dig att växa hos oss på FlexLink!

Vi letar nu efter en HR-generalist till vårt HR-team. Tjänsten är ett föräldrarvikariat med start omkring 1 september. Som HR-generalist hos oss på FlexLink kommer du arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter, både operativa såväl som strategiska. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med våra HR-kollegor i Sverige och Europa samt tillsammans med vår kommunikations- och marknadsavdelning. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg.

Huvuduppgifter och ansvarsområden
  • Driva nya projekt och initiativ inom HR
  • Rekryteringsadministration
  • Employer branding aktiviteter, från idé till utförande
  • Generell HR support som är vanligt förekommande på en HR-avdelning
Vem är du?
  • Vi ser att du har en kandidatexamen inom personalvetenskap eller liknande utbildning
  • 2-3 års arbetslivserfarenhet som HR-generalist eller liknande
  • Kunskap i Officepaketet
  • Flytande i Engelska, både i tal och skrift
Vi tror att du som person trivs i en roll där du har möjlighet att påverka ditt dagliga arbete. Du har ett flexibelt förhållningssätt och trivs att arbeta i en tempofylld organisation. Du är en lagspelare och serviceorienterad som person med en drivkraft att nå uppsatta mål. Vidare är du en ”doer” och har en förmåga att se helhetsbilden när du fattar beslut. Om du är en person som har lätt för att ta iniatitiv och ser dig själv som kreativ tror vi att den här rollen kan passa dig perfekt. Det finns stora möjligheter att utvecklas i din karriär och påverka dina arbetsuppgifter.

Bli en del av oss!

Intervjuer kommer att hållas löpande, därför uppmuntrar vi dig att söka så snart som möjligt. Märk din ansökan med HR-generalist och skicka den till recruitment@flexlink.com. Om du har några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-generalist Linda Anstrin, linda.anstrin@flexlink.com.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 aug

Om företaget

FlexLink är en global expert inom fabriksautomation. I nära samarbete med våra kunder levererar vi innovativa, automatiserade lösningar för att producera smartare, säkrare, med kortare genomloppstider och till lägre totalkostnad. Med huvudkontor i Göteborg har FlexLink lokala enheter i 30 länder och partners i fler än 60. Under 2016 var antalet anställda 989 och omsättningen 2 114 Mkr.

FlexLink ingår i Coesia, en innovationsdriven koncern som består av 16 företag specialiserade inom tillverkning och utveckling av förpackningsmaskiner samt tillhörande produkter och tjänster. Under 2015 omsatte Coesia 1 534 M€ och hade 6 000 medarbetare. Vi är stolta över att vara certifierade arbetsgivare via Karriärföretagen 2017.