Är du vår nya medarbetare? FLEX Interior Systems söker nu en erfaren montageledare till region Väst.

Arbetsuppgifter

I rollen som montageledare leder, fördelar och utvecklar du montageresurserna i regionen.

Som montageledare driver du montagearbetet i regionen, ansvarar för planering och bemanning samt säkrar montagekvalitet och en god och säker arbetsmiljö för montörerna. Du samarbetar också med övriga regioner och deltar i företagets kontinuerliga produktutveckling och miljöarbete.

I tjänsten kommer också viss kalkylering och viss försäljning av våra tjänster och produkter ingå, vilket innebär att kunskap inom dessa områden är en merit.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har dokumenterad, relevant erfarenhet och kunskap inom såväl arbetsområdet som byggbranschen. Det är också en fördel om du tidigare arbetat som arbetsledare/projektledare.

Du är en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med andra men trivs också med självständigt arbete och att ta eget ansvar. Genom din utpräglade vi-känsla och ditt driv passar du bra in i en organisation där teamkänsla och kvalitet värdesätts högt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 30/6 2022
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.flex.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Företaget grundades 1973 och ägs sedan
1989 av familjen Johnsson via bolaget FLEX Group AB.

Företaget har byggts på kunskap och kompetens inom byggbranschen och systemväggsprodukter som företaget efter hand utvecklat och vidareutvecklat. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med huvud-kontor och logistikcenter i Örebro och regionkontor i Stockholm,
Göteborg och Malmö.