Montör på Flex Interior Systems AB

Montör på Flex Interior Systems AB

Jobba med systemväggar och undertak i trevlig arbetsmiljö som montör på Flex Interior Systems

På Flex är vi kända för att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer. För att säkerställa kvalitet hela vägen levererar och monterar våra egna montörer systemväggsprodukterna och undertakslösningarna som gett oss stor framgång på marknaden.

Nu söker vi dig som är finsnickare, inredare/montör och som vill arbeta med montering av våra produkter i GÖTEBORGSOMRÅDET. Du arbetar huvudsakligen inomhus i slutskedet av byggprocessen där vi färdigställer moderna kontorsmiljöer.

Detta innebär att du får en mycket trevlig arbetsmiljö, våra produkter är färdigbehandlade snickerier och väggar. Läs mer om oss på flex.se.

Vi räknar med att du är ordningsam, serviceinriktad och har en utpräglad känsla för god kvalitet. Du och dina arbetskamrater agerar ofta självständigt på arbetsplatserna, vilket gör att du blir en av våra ambassadörer på marknaden.

Du måste ha körkort och bil eftersom du behöver kunna förflytta dig inom regionen. Din tjänst innebär ibland arbete på annan ort, tillfälligt och i mindre omfattning.

Välkommen med din ansökan!

Hör av dig till Tobias Johansson, 073-6330249 eller mail: t.johansson@flex.se

FLEX INTERIOR SYSTEMS AB
Box 1412
701 14 Örebro

Tel. vxl: 019-10 02 30

www.flex.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.flex.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Företaget grundades 1973 och ägs sedan 1989 av familjen Johnsson via bolaget FLEX Group AB.

Företaget har byggts på kunskap och kompetens inom byggbranschen och systemväggsprodukter som företaget efter hand utvecklat och vidareutvecklat. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med huvudkontor och logistikcenter i Örebro och regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.