Driftchef till Fix Cleaning Services i Göteborg

Driftchef till Fix Cleaning Services i Göteborg

Fix Cleaning i Göteborg söker nu en driftchef med erfarenhet av städ, som vill vara med och driva verksamheten framåt.

Fix Cleaning söker nu efter en erfaren driftchef som vill vara med och driva utvecklingen av ett framgångsrikt städbolag. Här trivs du som brinner för ledarskap och att utveckla dina medarbetare. Du ges stora möjligheter att påverka i en mycket aktiv verksamhet, som ser människan och affären. Ditt driv och din energi välkomnas och uppskattas hos oss och vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten är en stabsfunktion och ingår i ledningsgruppen. Du får en bred roll med stort ansvar där du leder planeringen för städpersonalen och arbetsledare. Dagarna består av ett ständigt högt tempo och man vet inte alltid hur dagen kommer att se ut. Du får handha stort som smått i en multikulturell organisation där det finns stort hjärta och vilja. Fix Cleaning är ett lyhört bolag som skapar arbetstillfällen och är en plattform för människors liv.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • leda fördela och följa upp underställd personals arbete
  • personalutveckling
  • kostnader och budgetansvar
  • aktivt söka möjligheter till merförsäljning
  • arbetsmiljöansvar
  • Offerter och avtal
Rollen innebär också

I befattningen som Driftchef ingår att verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner. Underhålla samt utveckla företagets ledningssystem och ansvara för att arbetet sker i enlighet med detta samt att företaget följer gällande lagar och avtal. Du har kundansvar vilket kan innebära avtal med kommun, skolor och hemtjänst. Tjänsten har placering på kontoret på Hisingen, arbetstiden är förlagd måndag till fredag 07.00-16.00.

VEM ÄR DU?

Du som har flera års erfarenhet från en liknande roll inom städbranschen kommer att lyckas väl. Dock kan samma roll inom hotell och restaurang vara en bra match. För att trivas så är du en person med mycket energi som har med dig struktur och kan uppskatta att jobba i en arbetsmiljö med högt tempo. Du är kreativ och drivs av att vara proaktiv och att lösa problem. Du är öppen, ärlig och trygg och räds inte att fatta egna beslut. Du talar flytande svenska och innehar B-körkort.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 076-2137255
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 21 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.