Deltid på Fitness24Seven i Göteborg

Deltid på Fitness24Seven i Göteborg

Vill du jobba 50% med service inom hälsa och träning? Då är Fitness24Seven något för dig!

Gillar du att jobba med människor och i en träningsmiljö? Trivs du med att sätta kunden i största fokus? Vill du ha en roll med mycket eget ansvar där du får utvecklas som person? Nu Söker Fitness24Seven två gymvärdar till en ambulerande roll på deras gymanläggningar runt om i Göteborgsområdet. Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som gymvärd kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som gymvärd kommer du att ansvara för driften på gymanläggningar i Göteborgsområdet. Det innebär bland annat att:
 • uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
 • fånga upp behov och feedback från medlemmar
 • skapa en säker och trygg träning på anläggningen
 • utföra funktionskontroll av träningsutrustning
 • jobba mot uppsatt budget
 • lägga beställningar och hantera order
 • registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration
Du planerar själv ditt arbete dagligen, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med platschefen, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Rollen innebär också

Detta är en anställning på 50% där du dels får ett fast schema men även täcker upp vid behov när ordinarie personal är sjuk eller har semester. Det finns även möjlighet att jobba mer än 50% beroende på behov.

Du kommer att jobba på olika anläggningar i region väst där de flesta gym ligger i Göteborg men även täcka upp på anläggningar i Varberg, Mölndal, Halmstad, Uddevalla, Borås och Vänersborg. I de fall du behöver resa till andra städer får du betalt för både restiden och reskostnaderna.

Under dina arbetspass kommer du att både jobba ensam och eller med en kollega. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som gymvärd.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som
 • Har ett intresse för service
 • Tycker träning och hälsa är intressant
 • Jobbar effektivt, organiserat och självständigt
 • Har lätt att anpassa dig efter olika situationer
 • Tycker om att bygga relationer med medlemmar
 • Ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
 • är minst 18 år gammal
Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du söker enkelt tjänsten i denna annons.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.