Säljare
till framgångsrika Fisk Idag i Göteborg 

Fisk Idag AB har sedan 29 år tillbaka levererat fisk och skaldjur från hela världen. Våra kunder är hotell, restauranger, cateringbolag och även detaljhandel och grossister. Är du en driven person som trivs med härliga kollegor och arbetar med service och kunskap som främsta verktyg? Vill du vara med på vår fortsatta expandering och ta hand om våra kunder med bästa servicen? Då kan detta vara tjänsten för dig!

OM FÖRETAGET:
Efter sammanslagningen med Kvalitetsfisk och de två danska bolagen Fiskerikajen, och Flying Seafood är Fisk Idag AB numera en del av en koncern som är Sveriges största leverantör av skaldjur och fisk. Verksamhetens historia sträcker sig 29 år tillbaka i tiden och har genererat i ett stabilt och balanserat företag där fokusen på ständig produktförnyelse och tillväxt har nått en stor framgång. För att fortsätta vara ledande i Sverige söker vi nu säljare.

OM TJÄNSTEN:
Som säljare kommer du att ingå i ett härligt team med öppna, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Givetvis stämmer dessa egenskaper in även på dig. Vidare består dina arbetsuppgifter av både fysiskt och att via telefon och app som främsta verktyg ta emot beställningar, samt utföra övrigt administrativt arbete. Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder där resor med övernattning är ett stående inslag. 

Med dina kunskaper hjälper du kunder inom restaurang- och livsmedelsbranschen att kunna göra sina val bland Fisk Idag:s utbud och besvarar frågor kring eventuella funderingar de har. Du förväntas aktivt arbeta med merförsäljning men det viktigaste är att bygga sociala kundrelationer grundade på hög servicekänsla, kunskap och professionalitet. Tjänsten är på heltid med huvudsakliga arbetstider mellan 07.00 - 16.00 vardagar samt jourer och events, placeringen är på Fisk Idag:s kontor i Göteborg.

OM DIG SOM SÖKER:
Vi söker dig som med målinriktat och stort driv och engagemang tar dig an uppgiften att utveckla din befintliga och nytillkommande kundsportfölj! Vi tror att du är tävlingsinriktad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du är öppen, social och ödmjuk samt är självgående i din roll. Du brinner för försäljning, serviceinriktade kundrelationer och ser alltid till att prestera ditt yttersta. Vidare ser vi att du är organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt och har god datavana samt sinne för administrativt arbete. 

Det är viktigt att du har både intresse och kunskap för mat eftersom du förväntas ge rådgivning åt kunderna kring beställningar och menyer etc. Erfarenhetsmässigt får du gärna tidigare ha arbetat inom köks- och restaurangbranschen eller i dagligvaruhandeln inom segmentet fisk och skaldjur. Det viktigaste är dock att du har rätt inställning och personlighet, samt ser fram emot att vara med i utvecklingen som Fisk Idag AB har framför sig! 

KONTAKT:
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Larsson, carl.larsson@fiskidag.se. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail. 

 

 

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Administration, Koordinator, Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (72 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!