Ekonomisk Rådgivare inom Ekonomistyrning/ Redovisning

Ekonomisk Rådgivare inom Ekonomistyrning/ Redovisning

Rollen som Ekonomisk rådgivare innebär att du är dina kunders externa ekonomichef. Du kommer att hjälpa dina kunder att använda analyser av den finansiella historiken för att blicka och styra verksamheten framåt. Genom att titta på hur omvärlden ser ut och på vilka konsekvenser ett beslut kan få på kort och lång sikt, kommer du bli dina kunders värdefulla ekonomiresurs. Fintegrity har sitt kontor på Drottninggatan i centrala Göteborg, där man i dagsläget är nio personer. Som Ekonomisk rådgivare hos Fintegrity ingår du i teamet Ekonomistyrning där du kommer hantera och vara involverad i följande delar:

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Verksamhetsuppföljning och analys
  • Bokslut och årsredovisning
  • Budget- och prognosarbete
  • Likviditetsuppföljning och likviditetsplanering
  • Deklarationer
  • Avrapportering till kund med analys och slutsatser, som tar fasta på din och dina kollegors samlade ekonomikompetenser.
Vem är du?

Vi ser att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Utöver din utbildning så ser vi gärna att du har en bakgrund från revisions- eller redovisningsbranschen. Vi tror du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som levererar med hög kvalitet. Du sprider positiv energi i gruppen samt både bidrar och delar med dig av din kompetens. Du tar eget ansvar för din roll och din initiativförmåga driver arbetet framåt mot målet. Du anpassar dig efter situationen och med din kommunikativa förmåga bidrar du till utveckling och problemlösning. Du förstår vikten av goda relationer; internt likväl som externt och att samarbeta kommer naturligt för dig. Du är intresserad av siffror och redovisningsfrågor och du kan på ett bra och pedagogiskt sätt förklara komplexa samband. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vi tror också att du en person som trivs i en roll med mycket kundkontakt, har ett högt engagemang, är nyfiken samt prestigelös.

Du har en god kunskap inom ett brett spann av uppgifter, där bland annat uppföljning och analys, bokslut, deklarationer och årsredovisning ingår.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Fintegrity med Mpya Finance. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Linda Målberg
0733 - 807788, linda.malberg@mpya.se eller Elin Antonsson 0709 - 318769, elin.antonsson@mpya.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 30 dec (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!