Ekonomisk rådgivare till modernt bolag

Ekonomisk rådgivare till modernt bolag

Dina arbetsuppgifter

Du levererar långsiktiga ekonomiska råd med hjälp av god pedagogik. Fintegritys kunder skall alltid känna att våra lösningar är ojämförbara på marknaden. Vidare kommer din roll att innebära:
  • Kvalitetssäkran av löpande bokföring, bokslut samt årsredovisning
  • Budget- och prognosarbete avseende resultat och likviditet
  • Digitalisering och effektivisering av kundernas redovisningsflöden
  • Verksamhetsuppföljning och framåtriktad ekonomisk analys
  • Avrapportering till kund med analys, slutsatser och förslag på handlingsplan
  • Deklaration för bolaget och dess ägare
  • Samarbete med kompletterande kompetenser internt som externt
Utöver dessa ekonomirelaterade arbetsuppgifterna kommer stort fokus att ligga på långsiktiga och värdeskapande affärsrelationer internt som externt. Dina kunder och våra samarbetspartners är oerhört viktiga där du ser värdet i att delta i forum där du förstärker och utvecklar dina affärsrelationer.

Tjänsten passar dig som gillar en varierande roll och du axlar rollen som ekonomiansvarig för din kund och projektledare. Du kommer att ha helhetsansvar för en kundstock om ca 10-15 kunder och ständigt stötta ditt team och dina medarbetare för att på bästa sätt vara med och skapa framtidens ekonomiska rådgivningstjänst.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och du kommer att bli direktanställd av Fintegrity.

Din profil

För att vara den vi söker tror vi att du har en examen inom ekonomi, troligtvis på högskola eller universitet. Det är viktigt att du har gedigen arbetslivserfarenhet, gärna som ekonomiansvarig, financial controller eller från revision- eller redovisningsbranschen. För att vara den vi söker har du mycket goda kunskaper inom bokföring, bokslut, årsredovisningar och ekonomisk analys. Du har också god erfarenhet ifrån deklarationer och årsredovisningar.

Som person är du en kommunikativ lagspelare. I ditt team kommer du att arbeta med flera Juniora Ekonomiska Rådgivare, och tillsammans skall ni ge era kunder ojämförbara lösningar då ni är framtidens ekonomiska rådgivare. Ni gör inte bara vad era kunder frågar efter utan försöker med dina och dina kollegors kompetenser att hela tiden tänka ett steg längre.

Om vår kund

Som medarbetare på Fintegrity erbjuds du en unik möjlighet att vidareutveckla och bredda dina kunskaper via ett tätt samarbete med handplockade kollegor med olika kompetensbakgrund. Utöver dina kollegor så kommer du även att få tillgång till ett mycket stort externt affärsnätverk som förhoppningsvis följer med dig under resten av din karriär. Vi ser det som naturligt att jobba med både interna och externa kompetenser tillsammans med kund. Hos oss får du möjlighet att styra din egen utveckling med en individuell utvecklingsplan som vi gemensamt tar fram och följer. Vi tar din resa på största allvar då din resa också är Fintegritys resa och din utveckling är avgörande för bolagets och våra kunders långsiktiga framgång.

Vi sitter i fina, fräscha och centrala takvåningslokaler tillsammans med ett skönt gäng andra mycket kompetenta företagare där möjlighet till aktiviteter utanför jobbet hör till vanligheterna för den som vill!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fintegrity är en uppstickare på marknaden och utmanar dagens befintliga redovisningsbyråer och ekonomiska rådgivare. Vi erbjuder framåtriktad ekonomisk rådgivning och våra rådgivare har kompetenser inom bl.a. redovisning, ekonomistyrning, revision, affärssystem & intern kontroll, Corporate Finance samt bank & finans. Våra kunder är små- och medelstora, ägarledda tillväxtbolag med ambitioner. Då framtiden är det enda vi kan påverka arbetar vi med konstruktiva och konkreta handlingsplaner för framtiden. Vi växer och söker nu tillsammans med Studentwork efter en Senior Ekonomisk Rådgivare till vårt team!