Säljare Golv, Fix & Fog

Säljare Golv, Fix & Fog

Finja Betong söker en säljare av golvprodukter, som brinner för försäljning och trivs i ett högt tempo. Du har förmågan att lyssna på kundens behov, trivs med kundinriktat arbete och uppnår goda försäljningsresultat.

Som säljare på Finja Betong är du en viktig spelare i vårt säljteam. Dina arbetsuppgifter innebär försäljning, rådgivning och utbildning av våra kunder inom byggmaterialhandeln, byggentreprenörer, fastighetsägare och föreskrivande led. Du kommer huvudsakligen att arbeta med större objekt mot entreprenörer. Du erbjuds en mycket självständig roll där du med din framåtanda och drivkraft skapar en ännu större försäljningssuccé för våra produkter. Därför söker vi dig som drivs av att skapa resultat och goda kundrelationer.

Bakgrund och egenskaper:

 • Tidigare erfarenhet från försäljning samt gärna byggteknisk utbildning och/eller motsvarande praktisk erfarenhet.
 • Erfarenhet från byggmaterialhandeln och/eller kakelbutiker.
 • God materialkunskap inom området.
 • Datorvana och goda kunskaper i MS Office.
 • Som person är du utåtriktad, effektiv och van att nå goda resultat.
 • Du trivs med kundinriktat arbete i ett säljteam med högt tempo och trevlig atmosfär.
 • Du är social, förtroendeskapande, har ett ekonomiskt sinne och gillar göra affärer.
 • Du är en bra rådgivare och utbildare.
 • Du finner motivation i att hitta nya affärsmöjligheter och att arbeta mot uppsatta mål.

Övrigt:

 • Tjänsten är belägen på västkusten, lämplig bostadsort kan vara Göteborg med omnejd.
 • Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsformuläret.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finja.se
Sista ansökningsdag 8 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen. Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor. På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.