Kundtjänstmedarbetare till Fello i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare till Fello i Göteborg

Om Fello

Säg hello till sunt förnuft och schyssta villkor! Fello är mobiloperatören som erbjuder mobilabonnemang till privatpersoner runt om i hela Sverige. Våra abonnemang är flexibla, lätta att förstå och vi har ingen bindningstid. Hos Fello stannar du för du vill, inte för att du måste.

Om tjänsten som kundtjänstmedarbetare på Felloservice

Som medarbetare på Felloservice har du en viktig roll att skapa en positiv upplevelse för både nya och befintliga fellos. Kundupplevelsen är i fokus i allt vi gör så din roll är central för hela verksamheten. Vi tar emot ärenden via telefon, chatt och mail så du kommer att arbeta med alla dessa kanaler för att svara på frågor. Vi är ett litet men växande team så du kommer att jobba nära dina kollegor och ni delar erfarenheter och bollar kundfrågor dagligen. Din nya arbetsplats kommer att bli vårt centrala kontor i Göteborg.

Vi söker dig som...

... har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter och brinner för att leverera en kundupplevelse i världsklass. Du har lätt att lära dig nya saker och tar gärna egna initiativ om du ser att något kan förbättras. Du gillar att jobba tillsammans med andra och sprider positiv energi. Du vill jobba på en stabil arbetsplats där det över tid finns stora möjligheter att utvecklas i din roll inom kundservice och kundbemötande.

Vad Fello erbjuder dig
Du kommer att jobba med devisen ”frihet under ansvar” och ges möjligheten att påverka kundupplevelsen för alla våra Fellos. Vi jobbar nära kunden och tar emot feedback kontinuerligt så du kommer se att förändring och förbättring sker hela tiden. Du kommer få en trygg arbetsplats med ett gäng härliga kollegor och ge möjlighet att utvecklas inom ditt område.

START: Omgående
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: My Engdahl & Angelika Gertell, angelika.gertell@teliacompany.com
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-31. OBS! Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Är du vår nästa kollega? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra från dig.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säg hello till sunt förnuft och schyssta villkor! Fello är mobiloperatören som erbjuder mobilabonnemang till privatpersoner runt om i hela Sverige. Våra abonnemang är flexibla, lätta att förstå och vi har ingen bindningstid. Hos Fello stannar du för du vill, inte för att du måste. När Fello grundades för sju år sedan var idén lika enkel som självklar - vi skall vara mobiloperatören man själv vill vara kund hos. Den idén är lika stark nu som då, och nu är Fello en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi är nu en del av Telia Company vilket ger oss ännu bättre möjlighet att nå ut med vårt budskap till ännu fler kunder - eller fellos som vi hellre kallar dem!