Säljare till Fazer Konfektyr

Säljare till Fazer Konfektyr

Tjänstebeskrivning

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som konfektyrsäljare!

Erbjudande och arbetsuppgifter
PerformIQ söker en driven och serviceinriktad säljare till Fazer Konfektyr. Som säljare hos Fazer Konfektyr kommer du till en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du kommer att arbeta med en portfölj av framgångsrika varumärken så som Dumle, Geisha, Karl Fazer och Tuttifrutti.

I rollen som säljare ansvarar du för att introducera och sälja in produkter till kunderna inom dagligvaruhandeln och hjälper till med synliga exponeringslösningar och kampanjer. Tillsammans med butikerna lägger du upp kortsiktiga och långsiktiga mål gällande lönsamhet och sortiment samt ansvarar för att löpande bygga och vårda relationerna med dina kunder. Du utgår från hemmet och besöker dagligen butiker och presenterar Fazers produkter med ansvarsområde för distrikt Göteborg och Borås. Tjänsten är ett vikariat på ett år.

Personprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln. Du har B-körkort och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Har du arbetat med butiksmarginaler och prissättning tidigare ser vi det som meriterande. Du är nyfiken, social och positiv med ett intresse för kundrelationer och service. Vidare ser vi att du brinner för att skapa goda resultat och att leverera efter uppsatta mål.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare.

Övrigt
Start: 1/2 2020
Omfattning: Heltid, vikariat 1 år
Arbetstid: 40h per vecka
Plats: Göteborg / Borås

Om fazer
Fazer skapar meningsfulla matupplevelser.

Vi kombinerar vårt gedigna arv med djärva innovationer för att erbjuda förstklassiga smaker och minnesvärda upplevelser. Vi vägleds av vår högpresterande kultur som bygger på våra centrala värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Vi bygger vidare på denna grund genom att skapa hållbara produkter och tjänster och en affärsportfölj som tillgodoser kundernas och konsumenternas behov, idag och imorgon.

Fazer omvandlas till ett modernt, hållbart matföretag med en gemensam riktning: Northern Magic. Made Real.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos Fazer. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, kund, relation, dagligvaruhandel, handel, account manager,

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.