Restaurangbiträden på deltid till Fazers Restaurangpool, Göteborg

Restaurangbiträden på deltid till Fazers Restaurangpool, Göteborg

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Bli en del av oss som restaurangbiträde!

Var med när vi skapar framtidens mat
Som restaurangbiträde i Fazers Restaurangpool kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som att diska grovdisk och findisk, fylla på glas och porslin i matsalen, hjälpa till att hålla rent och städa i matsalen samt bistå köket med olika uppgifter. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för önskemål. Som anställd i Fazers Restaurangpool möter du olika restauranger och medarbetare varje vecka vilket kräver att du trivs i en varierande och dynamisk miljö. Tjänsterna avser timanställning och är perfekt för dig som studerar eller arbetar deltid och är intresserad av extra timmar! Arbetstiden är förlagd under dagtid, måndag till fredag.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka. Som anställd i Fazer Restaurangpool har du förmånen att arbeta i en varierande roll där du arbetar på olika restauranger och med olika medarbetare från vecka till vecka. Du får möjlighet att utveckla dig inom restaurangbranschen och testa på olika roller i våra olika kök.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har tidigare erfarenhet av café och/eller restaurangverksamhet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten vidare och som har en uttalad känsla för service. Du har ett sinne för exponering och dekorationer och har ett strukturerat och engagerat arbetssätt. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss är det ett krav att du talar och skriver flytande svenska.

Om Fazers Restaurangpool
Fazer driver en intern personalpool för våra företagsrestauranger och restauranger. Via poolen löser vi tillfälliga personalbehov som till exempel sjukdomar och arbetstoppar. Detta innebär att du har stor möjlighet att jobba och utvecklas inom våra olika restauranger i Göteborg där det dagliga behovet finns.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Törnlöf på mail: mathilda.tornlof@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-11-05. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser