Restaurangbiträde till salladsrestaurang, Göteborg

Restaurangbiträde till salladsrestaurang, Göteborg

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som restaurangbiträde!


Ett jobb som sprider glädje
Vi söker nu efter en glad och positiv medarbetare till tjänsten som restaurangbiträde till en av våra restauranger i Göteborg. Arbetsuppgifterna är varierande, salladsberedning, kassahantering, barista, diskhantering mm. Vi vill alltid sätta gäster/kunder i fokus genom att leverera bra mat och ge hög service. Som restaurangbiträde i våra restauranger ansvarar du för att maten och servicen håller utmärkt kvalitet, att egenkontrollprogrammet efterföljs enligt HACCP samt att utveckla och förnya våra verksamheter och efterfölja ekonomiska planer. I rollen som restaurangbiträde i våra restauranger har du daglig kontakt med våra gäster vilket ställer höga krav på din servicekänsla. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde 13:e augusti eller enligt överenskommelse.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.

Vad bidrar du med till teamet?
För att kunna söka denna tjänst förutsätter vi att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Att du har ett utpräglat intresse av salladsberedning ser vi som en självklarhet. Det är viktigt för oss att du brinner för att ge bra service. Vi ser gärna att du har kassa vana och att du har kunskap som barista.

Om Energy Café och Deli
Energy Café och Deli är en restaurang som är belägen i Arendal i Göteborg och serverar pick n mix sallad och lättare rätter. Restaurangen har öppet mellan 08.00-15.00 måndag-fredag och serverar mellan 200-250 lunch/ dag.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Annika Claesson-Ekstrand via mail: annika.claesson-ekstrand@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-06-29.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser