Restaurangbiträde till försvarsrestaurangen Känsö, Göteborg

Restaurangbiträde till försvarsrestaurangen Känsö, Göteborg

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Restaurang Känsö söker ett restaurangbiträde som tillsammans med oss vill arbeta för att utveckla och driva vår verksamhet framåt. Vi söker en driven, motiverad och serviceinriktad person med passion för mat och service. Som restaurangbiträde hos oss kommer du främst jobba i matsalen men även vara delaktig i restaurangens övriga arbetsuppgifter så som matberedning, disk och kassahantering. Tjänsten är en säsongsanställning på 100% med start så snart som möjligt fram till november. Möjlighet till tillsvidareanställning finns. Arbetstiden är förlagd måndag till söndag med schemalagda kvällar, vid kvällspass krävs att man kan övernatta. Logi finns.

Om Restaurang Känsö
Restaurangen ligger i Göteborgs södra skärgård mellan Styrsö och Brännö, uppdragsgivare är Försvarsmakten. Restaurangens verksamhet består av frukost, lunch och middag samt konferenser. Båtturer ut till Känsö går från Garnisonens hamn.

Varför ska du välja Fazer?
Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor och gäster som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som restaurangbiträde på Känsö ger dig möjligheten till ett kreativt arbete med möjlighet att påverka, skapa och driva utveckling. Trivsel är en viktig faktor och vi försöker aktivt skapa förutsättningarna för en positiv arbetsmiljö med daglig gemenskap, vi erbjuder även ett friskvårdsbidrag.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har restaurangerfarenhet sen tidigare och vill vara med i vårt team och vidareutveckla vår verksamhet. Du är driven, initiativtagande och flexibel med god samarbetsförmåga och har en uttalad känsla för service. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss är det ett krav att du talar och skriver flytande svenska.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.


Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!

För mer information är du välkommen att kontakta restaurangchef Lise-Lotte Karlsson: 0703-85 75 96. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-22. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser