Kock till försvarsrestaurangen Känsö, Göteborg

Kock till försvarsrestaurangen Känsö, Göteborg

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!

Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Vi söker kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är en säsongsanställning på heltid med start så snart som möjligt fram till 2019-11-15. Möjlighet till tillsvidareanställning finns. Arbetstiden är förlagd måndag till söndag med schemalagda kvällar, vid kvällspass krävs att man kan övernatta. Logi finns.

Om försvarsrestaurangen Känsö
Restaurangen ligger i Göteborgs södra skärgård mellan Styrsö och Brännö, uppdragsgivare är Försvarsmakten. Restaurangens verksamhet består av frukost, lunch och middag samt konferenser. Båtturer ut till Känsö går från Garnisonens hamn.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som anställd på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2018 tog de guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter.

Vad bidrar du med till teamet
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt god datavana. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och gott ekonomiskt sinne. Du är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Lise-Lotte Karlsson 0703-85 75 96. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-22. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser