Kallskänka till Fazer Food Services, Z:äta Volvo Lundby Göteborg

Kallskänka till Fazer Food Services, Z:äta Volvo Lundby Göteborg

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kallskänka!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Fazer Food services söker en driven kallskänka med ett brinnande intresse för smakupplevelser och nyskapande till vår restaurang Z:äta. Ditt arbete som kallskänka kommer att vara varierande och bestå av salladsberedning, smörgåsar och catering- konferensverksamhet, lager- och råvaruhantering samt inventering och egenkontroll. I rollen som kallskänka ingår även mycket gästkontakt och ställer krav på din servicekänsla. Tjänsten är en heltidsanställning på restaurang Z:äta med arbetstid förlagd under dagtid måndag till fredag, men viss kvällstid som kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag. Vi arbetar för friska medarbetare och ger dig som anställd hos oss friskvårdsbidrag.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har minst fem års erfarenhet av att arbeta som kallskänka och det är meriterande om du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning. Du har kunskap i kökshygien och allergener samt ett genuint intresse för mat där du har en modern "touch" i din matlagning. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från konferensverksamhet och med en förståelse för köksekonomi och beställning av varor. För att vara lämplig för rollen som kallskänka hos oss är du lyhörd för trender inom vårt yrke och har ett framåtdriv och intresse för utveckling. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska. Körkort är ett krav.

Som person är du kreativ och flexibel med förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du brinner för mötet med gästen och gör alltid ditt bästa för att göra gästen nöjd. Vi värdesätter nytänkande och ett genuint intresse för mat då vi alltid vill ligga i framkant!

Restaurang Z:äta är belägen i Lundby Campus, Volvo. Vi serveras ca 1000 lunch per dag och har café, catering och konferensverksamhet. Du blir en del av ett glatt team bestående av 16 medarbetare. Vi arbetar efter Fazer Food Services värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta Anna Sjöberg på telefon: 072 - 2466218. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-05-31. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan och vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser