Diskare på deltid till Fazers Restaurangpool, Götebrog

Diskare på deltid till Fazers Restaurangpool, Götebrog

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som diskare!

Ett jobb som sprider glädje
Som diskare i Fazers Restaurangpool ansvarar du för disk och städ men har också daglig gästkontakt. Som anställd i Fazers Restaurangpool möter du olika restauranger och medarbetare varje vecka vilket kräver att du trivs i en varierande och dynamisk miljö. I våra restauranger har du daglig kontakt med våra gäster vilket ställer stora krav på din servicekänsla. Tjänsterna avser timanställning och är perfekt för dig som studerar eller arbetar deltid och är intresserad av extra timmar! Arbetstiden är förlagd under dagtid, måndag till fredag.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag. Som anställd i Fazer Restaurangpool har du förmånen att arbeta i en varierande roll där du arbetar på olika restauranger och med olika medarbetare från vecka till vecka. Du får möjlighet att utveckla dig inom restaurangbranschen och testa på olika roller i våra olika kök.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har ett brinnande intresse för mat, service och smakupplevelser. Vi söker dig som gillar utmaningar, är positiv, flexibel och lösningsfokuserad. Du har förmågan att ta egna initiativ kombinerar detta med ett målinriktat- och serviceinriktat arbetssätt. Som anställd i Fazers Restaurangpool krävs det att du är driven och engagerad och har ett prestigelöst och flexibelt arbetssätt då behoven i våra restauranger kan komma med kort varsel. Du drivs av att utvecklas och trivs i en varierande och dynamisk miljö där du kommer i kontakt med många olika restaurangkök och medarbetare varje vecka.

Om Fazers Restaurangpool
Fazer driver en intern personalpool för våra företagsrestauranger och restauranger. Via poolen löser vi tillfälliga personalbehov som till exempel sjukdomar och arbetstoppar. Detta innebär att du har stor möjlighet att jobba och utvecklas inom våra olika restauranger i Göteborg där det dagliga behovet finns.
Som anställd i Fazers Restaurangpool finns stora möjligheter till att avancera mot en fast anställning på någon av våra ca 200 olika enheter. Du får möjlighet att testa på våra olika enheter och restaurangkök och vi anpassar placering efter önskemål, kunskap och prestation. Genom att du får en insyn i våra enheter på såväl företag, skolor, försvaret, universitet, äldrevård, fine-dining och lunchrestauranger får du möjlighet att finna var du trivs bäst och vill fortsätta din personliga utveckling och tillsammans med oss skapa vidare

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Törnlöf på mail: mathilda.tornlof@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-11-05. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal, Städ
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser