IT-tekniker till Fastighets AB Balder

IT-tekniker till Fastighets AB Balder

Balder är ett fantastiskt roligt företag att jobba på där vi inspireras av nytänkande och vågar ifrågasätta rådande strukturer för att kunna utveckla bolaget. Som medarbetare på Balder möter du en platt organisation med korta beslutsvägar. Du kommer vara med och påverka såväl din egen utveckling som vårt IT-arbete på bolaget. Hos oss på Balder finns goda möjligheter att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. I teamet där du kommer att ingå arbetar du med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten, där det gemensamma målet är att ge den bästa IT-servicen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som IT-tekniker på Balder kommer du ha en bred roll där ditt fokusområde initialt kommer att vara med slutanvändarsupport, utbildning, installation, felsökning, hårdvarubeställningar samt optimering av vår IT-miljö.

Rollen innebär även att du kommer få vara med att påverka strategiskt och vi har nyligen tagit ett beslut där vi den närmaste perioden kommer att flytta hem delar av funktionalitet och kompetens från vår driftpartner för att istället hantera dessa i egen regi. Detta i kombination med att vi successivt migrerar system till molnet och anammar ny teknik borgar för att möjligheterna att påverka och utvecklas är stora!

För att lyckas med detta är det viktigt att du är...

... pålitlig, engagerad och hängiven. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och löser dina arbetsuppgifter självständigt. Vi tror att du gillar att arbeta operativt men att du även har förmågan att lyfta blicken och se frågor ur ett strategiskt perspektiv. Då ditt arbete består av att bistå användare med kvalificerat användarstöd och utbildning inom ett brett tekniskt område så är det viktigt att du är pedagogisk, serviceminded samt har en god samarbetsförmåga.

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet av arbete som IT-tekniker/Supporttekniker eller motsvarande, gärna där du har haft en ledande/team roll. Utöver detta så ser vi gärna att du har en IT-inriktad utbildning och ett gediget teknikintresse.

Kvalifikationer:
 • Windows Server
 • Windows 10
 • Office365
 • Active Directory
 • Klienthantering (MDM/Windows Autopilot)
 • IT-säkerhet
 • Nätverksteknik
Viktigt är också förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt B-körkort.

Vi ser det som positivt om du har kunskap om:
 • Sharepoint.
 • Molnväxlar för telefoni samt videokonferenssystem.
 • Powershell.
 • Microsoft Exchange eller Microsoft SQL.
 • Certifieringar i något av områdena under kvalifikationerna ovan.
Vi försöker finna personer som passar in i Balders kultur - inte bara just nu, utan i ett längre perspektiv. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Intresserad?

Vi kanske väntar på just dig, så hör av dig! Det går fort, skriv ihop något enkelt, så hoppas vi att vi ses snart! www.dfind.se

I denna rekrytering samarbetar Balder med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson på malin.magnusson@dfind.se eller 0705692628.
Mer info
Kontaktperson Malin Magnusson
Telefon 0705692628
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 8 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du engagerad och driven med breda IT-kunskaper? Vill du arbeta i en innovativ miljö i en av Sveriges hetaste branscher? Det är dags för oss att stärka upp vår IT-avdelning på huvudkontoret i Göteborg med ytterligare en IT-tekniker.