Operativ Driftchef

Operativ Driftchef

Tjänsten
F O Peterson söker nu en operativ driftschef till en nyinrättad tjänst. Det är en kombinerad tjänst där du delvis kommer att arbeta som drifttekniker och delvis som driftschef med att bla driva vissa mindre projekt. Du ansvarar för den löpande driften av ca 35.000 m2 lokaler och mer än 50 lägenheter. Du kommer att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer.

Arbetsuppgifter
  • Drift, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system
  • Upphandling av årsavtal för div. tjänster
  • Energiuppföljning
  • Driftsoptimering
  • Kundkontakt
  • Arbetsleda övriga drifttekniker
  • Hantera, genomföra och delegera felanmälningar
  • Delta i möten med andra fastighetsägare i Nordstan
  • Samordning och arbetsledning av entreprenörer
Din profil
Vi söker dig som har stor erfarenhet av olika fastighetssystem och av felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler. Du har arbetat med fastighetsdrift i några år, gärna kommersiella fastigheter.

Vem är du?
Du gillar kombinationen av att arbetsleda och även vara operativ i verksamheten. För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel lagspelare. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med våra kunder, samarbetspartners och kollegor så tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer. Du är bra på att organisera och planera dina arbetsuppgifter med god framförhållning. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos oss finns det möjligheter att utvecklas och växa i rollen.

Ansökan
När det gäller denna rekrytering samarbetar F O Peterson med Fasticon Kompetens AB. Tycker du att tjänsten låter intressant, skicka in ditt CV på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelina Johnson på evelina.johnson@fasticon.se eller 076-610 18 57.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fasticonjobb.se
Sista ansökningsdag 1 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. www.fasticon.se