Merinfo.se är den ständigt växande företagssiten (en halv miljard sidvisningar per år!) som gör det enkelt att leta rätt på privatpersoner, företag och registrerade fordon. Vi anser att information ska vara tillgänglig för alla och är alltid lyhörda for vilket slags uppgifter våra användare önskar. Med målet att bli Sveriges seriösaste sökkatalog söker vi nu dig som vill sälja annonsutrymmen.

Vi hälsar dig välkommen till rollen som Säljare, och till ett bolag som vill ge mer av allt- inte bara info.

Som Säljare
När forsäljning fungerar - verkligen fungerar, handlar det inte längre om försäljningen i sig. Det handlar om adrenalinet, den genuina önskan att hjälpa och värna om de mänskliga relationerna. Så när du tar klivet in på kontoret låter vi dig vara du. Du kommer att prospektera, ringa samtal mot nya kunder, sälja annonsutrymmen på vara webbsidor och bygga din egen kundstock. Men du kommer att få göra det på ditt eget sätt. Inga konstigheter: genuin försäljning kräver genuina säljare.

Vi söker dig som ...
... bryr dig på riktigt. Du lyssnar först och talar sedan. Du är en säljare av rang, och du älskar vad du gör: så mycket att ingen behöver säga åt dig vad du ska göra härnäst. I topparna kastar du dig ut på din surfbrada; i dalarna tar du sats infor nästa våg. Och så är du en lagspelare, som inte bara drivs av dina egna, utan också av andras resultat.

Våra önskemal till dig:
Du har tidigare erfarenhet av telefonforsäljning alternativt kundtjänst med merförsäljning. Du kan tala och skriva pa svenska.

Varför Merinfo?
Vi växer sa det knakar, i februari växte vi ur vårt kontor och numera sitter vi i Sisjön. Säljstyrkan har ocksa växt, varför du kommer in i bilden. Mot din nya säljfamilj. Vi tycker om att skratta, lunchträna, utmana varandra i pingis då och då. När vi når budgetmalen hander det ocksa att vi reser iväg tillsammans. Miami, NYC och Prag. Vad nästa resmål blir återstar att se.

Vi jobbar 30 timmars arbetsvecka för att kunna prestera maximalt under arbetsdagen! När du kommer igång med din försäljning hos oss finns det inget som kan hindra dig från att nå dina mål då vår provisionsmodell är utan tak!

Är det du som ar vårt nästa tillskott inom sälj?

Då ser vi fram emot att få Merinfo om dig.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.merinfo.se/
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Merinfo.se är en ständigt växande söktjänst på nätet. Vi anser att information skall vara tillgänglig for alla på ett enkelt sätt via datorn, mobilen och surfplattan. Informationen vi presenterar är insamlad från diverse källor och samarbetspartners och vi är den mest kompletta söktjänsten på internet gällande privatpersoner och företag och även telefonnummer som kommer direkt från operatörerna själva.