Säljare Merinfo.se Göteborg

Säljare Merinfo.se Göteborg

Merinfo.se är den ständigt växande företagssiten (en halv miljard sidvisningar per år!) som gör detenkelt att leta rätt på privatpersoner, företag och registrerade fordon. Vi anser att information ska vara tillgänglig för alla och är alltid lyhörda för vilket slags uppgifter våra användare önskar. Med målet att bli Sveriges seriösaste sökkatalog söker vi nu dig som vill sälja annonsutrymmen.

Vi hälsar dig välkommen till rollen som Säljare, och till ett bolag som vill ge mer av allt- inte bara info.

Som Säljare
När försäljning fungerar - verkligen fungerar, handlar det inte längre om försäljningen i sig. Det handlar om adrenalinet, den genuina önskan att hjälpa och om de mänskliga relationerna. Så när du tar klivet in på kontoret låter vi dig vara du. Du kommer att prospektera, ringa samtal mot nya kunder, sälja annonsutrymmen på våra webbsidor och bygga din egen kundstock. Men du kommer att få göra det på ditt eget sätt. Inga konstigheter: genuin försäljning kräver genuina säljare.

Vi söker dig som ...
... bryr dig på riktigt. Du lyssnar först och talar sedan. Du är en säljare av rang, och du älskar vad du gör: så mycket att ingen behöver säga åt dig vad du ska göra härnäst. I topparna kastar du dig ut på din surfbräda; i dalarna tar du sats inför nästa våg. Och så är du en lagspelare, som inte bara drivs av dina egna, utan också av andras resultat.

Våra önskemål till dig:
Du har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning alternativt kundtjänst med merförsäljning. Du kan tala och skriva på svenska.

Varför Merinfo?
Vi växer så det knakar, i februari växte vi ur vårt kontor och numera sitter vi i Sisjön. Säljstyrkan har också växt, varför du kommer in i bilden. Möt din nya säljfamilj. Vi tycker om att skratta, lunchträna, utmana varandra i pingis och då och då. När vi når budgetmålen händer det också att vi reser iväg tillsammans. Miami, NYC och Prag. Vad nästa resmål blir återstår att se.

Vi jobbar 30 timmars arbetsvecka för att kunna prestera maximalt under arbetsdagen! När du kommer igång med din försäljning hos oss finns det inget som kan hindra dig från att nå dina mål då vår provisionsmodell är utan tak!

Är det du som är vårt nästa tillskott inom sälj?

Då ser vi fram emot att få Merinfo om dig.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + Rörlig ersättning
KONTAKT: Sök jobbet genom att skicka CV och personligt brev till rekrytering@merinfo.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.merinfo.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Merinfo.se är en ständigt växande söktjänst på nätet. Vi anser att information skall vara tillgänglig för alla på ett enkelt sätt via datorn, mobilen och surfplattan.

Informationen vi presenterar är insamlad från diverse källor och samarbetspartners och vi är den mest kompletta söktjänsten på internet gällande privatpersoner och företag och även telefonnummer som kommer direkt från operatörerna själva.