Innesäljare - Ansök enkelt via mobilen utan CV och personligt brev

Innesäljare - Ansök enkelt via mobilen utan CV och personligt brev

Vi tror inte på kilometerlånga jobbannonser. Eller att du ska passa in i ett speciellt fack. Istället tror vi på att bygga ett blandat team där just dina styrkor och personliga egenskaper får komma till sin rätt. Ett team där våra olika personligheter, erfarenheter och åldrar kompletterar – och stärker – varandra. Och nu vill vi bli fler medarbetare till vårt grymma team!

Om tjänsten
Som innesäljare hos Factoringgruppen jobbar du med uppsökande kontakt B2B över hela Sverige. Du genomför säljsamtal via telefon till företagare av olika storlek och från många olika branscher i syfte att erbjuda möjligheten till finansiering i form av fakturaköp.

Din profil
Vårt försäljningsteam älskar att göra affärer och drivs av tävlingsmomentet. För att lyckas och trivas i rollen som innesäljare hos oss tror vi du besitter följande punkter:

  • Har en stark drivkraft och gillar att utmana dig själv
  • Du trivs i mötet med kunden, har lätt för att kommunicera och att skapa kontakt
  • Du är positiv, utåtriktad och har nära till skratt
  • Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift

Erfarenhet av telefonförsäljning är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett roligt och spännande arbete i ett härligt team där skrattet aldrig är långt bort. Hos oss får du en kombination av trygg, fast lön och en attraktiv provisionsdel utan övre gräns. Vi finns också där för att utbilda och coacha dig. Allt för att du – tillsammans med oss – ska trivas, utvecklas och nå framgång.

Ansök enkelt via mobilen utan CV och personligt brev!
Hos oss behöver du inte ha ett flott CV och ett välskrivet personligt brev, utan vi vet av tidigare erfarenhet att personlighet, inställning och motivation är det som behövs för att lyckas hos oss. Vi vill istället träffa dig så fort som möjligt innan de sista tjänsterna blir tillsatta. Rekrytering sker löpande och vår målsättning är att rekryteringsprocessen är klar under oktober månad.

Så har vi fångat ditt intresse, vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om du har frågor kring tjänsten, tveka inte att kontakta ansvarig chef Sandra Svanström på mail sandra.svanstrom@factoringgruppen.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (53 dagar kvar)